A i moze wiecie jakie powinno byc cisnienie paliwa na pompie bo u mnie jest 4,4bar i gosc powiedział ze dziwne ze chodzi bo wtryski działaja od 4bar co myslicie za dobre podpowiedzi odrazu leca punkciki
Sprawdzałem sonde i nie działała do momentu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sprawdzałem sonde i nie działała do momentu
Witam mam problem z sonda Sprawdzałem sonde lambda i nie działała do momentu gdy odłaczyłem czarny przewód i w tedy zaczełe wskazywac wszystko ładnie pieknie i niewiem czego mam sie czepic w tym momencie bo sonda jest dobra tylko prawdopodobnie jest gdzies zwarcie lub komp uszkodzony moze ktos z was miał takie cos to czekam na rady pozdrawiam
A i moze wiecie jakie powinno byc cisnienie paliwa na pompie bo u mnie jest 4,4bar i gosc powiedział ze dziwne ze chodzi bo wtryski działaja od 4bar co myslicie za dobre podpowiedzi odrazu leca punkciki
Ostatnio zmieniony czw maja 17, 2007 18:10 przez pepu12, łącznie zmieniany 1 raz.
Zpompą to ma rację, ciśnienie powinno być z tego co pamiętam coś 5 barów (+/- 0,3). jakoś tak ale na pewno nie 4 ! .
Co do sondy to odepnij kompa i zmierz omomierzem czarny przewód sondy w stosunku do masy. jak nie będzie "nieskończoności" to jest gdzieś zwarcie. jak będzie "nieskończoność" to prawdopodobnie uszkodzony sterownik (komp).
Co do sondy to odepnij kompa i zmierz omomierzem czarny przewód sondy w stosunku do masy. jak nie będzie "nieskończoności" to jest gdzieś zwarcie. jak będzie "nieskończoność" to prawdopodobnie uszkodzony sterownik (komp).
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Znaczy sie mam odpiac wtyke od kompa i zmierzyc w gniezdzie odpowiadajacemu czarnemu przewodowi sondy tak ??zodiak pisze:Co do sondy to odepnij kompa i zmierz omomierzem czarny przewód sondy w stosunku do masy. jak nie będzie "nieskończoności" to jest gdzieś zwarcie. jak będzie "nieskończoność" to prawdopodobnie uszkodzony sterownik (komp).