witam wszystkich mam taki maly problem polega on na tym ze silnik gasnie przy nagrzewaniu jak osiagnie temp okolo 70st napewno nie jest to czujnik temperatury sterownik po nawet po zadoptowaniu nowych kodow tez sie tak zachowuje i nie tylko ten orginalny ale i pare innych halla tez to nie jest bo zakladalem kilka aparatow zaplonowych i problem pozostaje nawet posunalem sie do tego zeby wymienic uszczelke glowicy nie pomoglo :(remont glowicy-nie pomoglo:(aha nie wspomne ze wymienialem tez uklad wtryskowy podstawe wtrysku jedyna rzecza ktorej nie ruszalem to uszczelka pod kolektorem ssacym czy jest tu na forum osoba ktora pezechodzila juz taki maly problem???
POZDRAWIAM
silnik gasnie przy nagrzewaniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
no nie filtra jeszcze nie wymienilem zrobie to ale najpierw wymienie przekaznik od wtrysku bo zaowazylem ze sie grzeje i wtedy silnik gasnie a jak lekko przestygnie to autko znowu odpala
[ Dodano: 16 Maj 2007 16:05 ]
ha ha ha ha
jestem wielki znalezlem usterke zawieszal sie silniczej w pompie paliwa ktora jest w baku ....................................
a teraz czekam na kolejne wyzwania mojego RP
pozdrawiam......................................
[ Dodano: 16 Maj 2007 16:05 ]
ha ha ha ha
a teraz czekam na kolejne wyzwania mojego RP
pozdrawiam......................................