wypadly światła ze zderzaka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wypadly światła ze zderzaka
przepraszam ze zadaje takie pytania, ale moze mi ktos odpowiedziec na pytanie:
jak sie nazywa ta rzecz zakreslona na czerwono na fotce - dzis rano mi odpadly na trasie oba biale plastiki,
chyba to swiatla przeciw mgielne, ale jak by to byly one to chyba by zostaly jakies zarowki albo przynajmniej kable.
jesli to tylko plastikowe zaslepki to za ile mozna je kupic i jak to sie nazywa, zebym wiedzial we sklepie o co pytac
jak sie nazywa ta rzecz zakreslona na czerwono na fotce - dzis rano mi odpadly na trasie oba biale plastiki,
chyba to swiatla przeciw mgielne, ale jak by to byly one to chyba by zostaly jakies zarowki albo przynajmniej kable.
jesli to tylko plastikowe zaslepki to za ile mozna je kupic i jak to sie nazywa, zebym wiedzial we sklepie o co pytac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam
No to masz problem z tym, nie no żartuje nic powaznego sie nie stało, pierdoła, róznie to ludzie nazywają u mnie w sklepie zwie sie to nakładka do zderzaka w miejsce halogenu, a mówią na to też zaślepka do zderzaka w miejsce halogenu, koszt czegoś takiego bynajmniej u mnie to jakieś 20 zł sztuka. Ale dostaniesz w każdym sklepie ze zderzakami i elementami karoseri.
Pozdrawiam
No to masz problem z tym, nie no żartuje nic powaznego sie nie stało, pierdoła, róznie to ludzie nazywają u mnie w sklepie zwie sie to nakładka do zderzaka w miejsce halogenu, a mówią na to też zaślepka do zderzaka w miejsce halogenu, koszt czegoś takiego bynajmniej u mnie to jakieś 20 zł sztuka. Ale dostaniesz w każdym sklepie ze zderzakami i elementami karoseri.
Pozdrawiam
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nazywają to zaślepka lub blenda. na allegro 20-30 zl
Ostatnio zmieniony wt kwie 26, 2005 20:26 przez ku_bi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebos
- سثلاخخ
- Kontakt:
odpadly ... tjaaaa jakos mi sie nie wydaje, sa na tyle solidnie mocowane ze bez pomocy osob trzecich to chyba nie mozliwe ...
------------------------------
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
www.vwgolf.waw.pl
- Sebos
- سثلاخخ
- Kontakt:
a ja sadze toz to Polska wlasnie ... zakladalem i zdjemowalem te blendy i nie potrafie sobie wyobrazic zeby tak po prosty wypadly.Forester pisze:jak wyjezdzalem to byly...jak dojechalem, po jakims czasie zauwazylem ze ich nie ma, w sumie samochod stal na ulicy...ale brzy budce z cieciami parkingowymi wiec nie sadze zeby w bialy dziennnn...
------------------------------
pozdr
Sebos - سثلاخس
www.vwgolf.waw.pl
pozdr
Sebos - سثلاخس
www.vwgolf.waw.pl
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Generalnie orginalne sa drogie ja za orginaly placilem 50 zl za sztuke a podrobka pozostawia duzo do zyczenia
A wypasc same by nie potrafily bo sa na tyle solidnie mocowane
a wlasnie to ostatnio stalo sie nagminne kradzierze tego ma ktos patent jak to przymocowac lepiej tzn tak aby same nie wypadaly
Pozdrawiam
A wypasc same by nie potrafily bo sa na tyle solidnie mocowane
a wlasnie to ostatnio stalo sie nagminne kradzierze tego ma ktos patent jak to przymocowac lepiej tzn tak aby same nie wypadaly
Pozdrawiam
2x2=4 Zawsze.