Jak zdjąć znaczki z tylnej klapy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zdjąć znaczki z tylnej klapy
Jak zdjąć znaczki z tylnej klapy w golfie IV MK4
(mam tam 3 znaczki 1.6, GOLF i VW)
Czy uszczelkę przy szybie można zdjąć aby oczyscic z rdzy a potem ją założyć? Jesli tak to jak to zrobić?
(mam tam 3 znaczki 1.6, GOLF i VW)
Czy uszczelkę przy szybie można zdjąć aby oczyscic z rdzy a potem ją założyć? Jesli tak to jak to zrobić?
Ostatnio zmieniony ndz maja 13, 2007 13:04 przez skint, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
skint, jeśli tutaj zapytasz to jestem pewny że ktoś zna odpowiedź: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=18947&start=7785
tam już to na pewno robili
tam już to na pewno robili
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Kolego skint, wszystkie literki i znaczki (VW) są przyklejone na taśmę dwustronną taką gąbczastą. Trzeba troche kombinacji żeby nie uszkodzić lakieru ale jak masz klape do malowania to bym się tym nie przejmował. Jedno jest pewne jak odkleisz to bedziesz musiał dać nową taśmę dwustronną. A ten patent z żyłką to dobra myśl bierzesz cienką żyłeczkę i pod literkami przeciągasz one są wszystkie plastikowe więc jak zaczniesz walczyć jakimś śrubokrętem to możesz je odkształcić a żyłeczką na pewno pójdzie gładko. Pozdrawiam.
P.S. nie naklejaj już tych oznaczeń silnika itd goferek fajniej wygląda:)
P.S. nie naklejaj już tych oznaczeń silnika itd goferek fajniej wygląda:)
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.