Radio VW Golf V

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

fabian
Nowicjusz
Nowicjusz

Radio VW Golf V

Post autor: fabian » pt maja 11, 2007 23:37

Witam kupilem radio oryginale do VW GOLF V i ma one dwa male wtyki antenowe.... inne niz te standardowe jeden maly znalazlem podpialem go ale nie moge znalezcdrugiego a ten drugi moim zdaniem to jest ten zwykly ktorego mam... i teraz pytanie czy jest jakas przejsciowka z tego zwyklego na taki zebym mogl podpiac ten drugi maly wtyk antenowy ??

Awatar użytkownika
kiss
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: kiss » pt maja 11, 2007 23:53

fabian, trochę jaśniej.
Jakie to radio? Rcd300?
i wczym problem bo nie zrozumialem

fabian
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: fabian » sob maja 12, 2007 11:47

RADIO RCD 300

Tam z tylu sa dwa wejscia antenowe takie malutkie... ( nie sa ta wejscia antenowe standardowe tylko jakies inne ) Znalazlem przewod jeden antenowy taki maly i wpialem go do tego radia ale drugiego nie moge znalezc takiego malego... tylko jest takie standardowe (gruby bolec) i moze jest jakas przejsciowka z tego grubego bolca na taka mala koncowke zebym mogl wlozyc ja do tego oryginalnego malego wejscia w radiu.

Awatar użytkownika
kiss
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: kiss » sob maja 12, 2007 12:27

fabian pisze:moze jest jakas przejsciowka z tego grubego bolca na taka mala koncowke zebym mogl wlozyc ja do tego oryginalnego malego wejscia w radiu.
tak. wystepuje taka przejsciowka. poszukaj na allegro.
Rcd300 posiada 2 wejścia antenowe „Diversity Antene”. to rozwiązanie jest po to by polepszyć odbiór

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”