Witam!
Mam Seata Cordobę 99 z silnikiem ALM 1.6 MPI ...
Chciałbym się dowiedzieć czy można dostać metalowy zamiennik kolektora ssącego ( plastikowy oryginał) o nr katalogowym w/g ETOSa "030 129 711 BC"
Ponieważ jestem zainteresowany zamontowaniem instalacji LPG, a przy plastikowym kolektorze można tylko zamontować sekwencyjny który to kosztuje min ~ 2500zł !!!
Jeśli ktoś mógłby udzielić mi informacji na ten temat byłbym wdzięczny!
[Cordoba 1.6MPI] Kolektor ssacy do silnika ALM
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Cordoba 1.6MPI] Kolektor ssacy do silnika ALM
Ostatnio zmieniony ndz maja 13, 2007 13:17 przez DENEBO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
tu poszukaj http://firma_komet.republika.pl/kolektory/wykaz.html
i dobrze się zastanów, bo taki kolektor kosztuje chyba 400 złotych, czyli sekwencja wyjdzie niewiele drożej, a ma niewątpliwe zalety
i dobrze się zastanów, bo taki kolektor kosztuje chyba 400 złotych, czyli sekwencja wyjdzie niewiele drożej, a ma niewątpliwe zalety
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Witam.....
Kolektor ssący (rękodzieło ) kosztuje 400zł + koszty wysyłki w Firmie KOMET
Znalazłem jeszcze jeden dostęp do niego za 2x większe pieniądze !!!!!!! :green_fuck: Ale chyba ktoś próbuje żerować na ludziach...
Co do ceny instalacji to są różne...chyba najtaniej za sekwencję około 2300 ~ 5000 zł
Pozdro......
Kolektor ssący (rękodzieło ) kosztuje 400zł + koszty wysyłki w Firmie KOMET
Znalazłem jeszcze jeden dostęp do niego za 2x większe pieniądze !!!!!!! :green_fuck: Ale chyba ktoś próbuje żerować na ludziach...
Co do ceny instalacji to są różne...chyba najtaniej za sekwencję około 2300 ~ 5000 zł
Pozdro......