Co da usunięcie środkowego tłumnika w 1.6 TD ???????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co da usunięcie środkowego tłumnika w 1.6 TD ???????
zależy mi na tym co z tego będzie?czy będzie głośniej chodził oraz jak z osiągami czy się polepszą?
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Wywalaj nie zastnawiaj sie !!
Bedą lepiej spalinki wylatywać bo nie bedzie go tam tak hamowało !!! Moze sie troszke szybciej wkręcać przez to !!:D:D:D
A czy duzo głośniej !! Napewno troche ale nie bedzie takie róznicy ja,buś zrobił ten zabieg w benzyniaku ) jeśli chopdzi o głośność )
Czyli jednym zdaniem :
Same plusy !!! wywalaj !! i wsatw prostą rurke
Bedą lepiej spalinki wylatywać bo nie bedzie go tam tak hamowało !!! Moze sie troszke szybciej wkręcać przez to !!:D:D:D
A czy duzo głośniej !! Napewno troche ale nie bedzie takie róznicy ja,buś zrobił ten zabieg w benzyniaku ) jeśli chopdzi o głośność )
Czyli jednym zdaniem :
Same plusy !!! wywalaj !! i wsatw prostą rurke
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Nie wiem jak wygląda wydech w Mk1 ale w Mk2 jest tak ze idze rura od kolektora potem jest obejma skręcana kawałek rurki i tłumik środkowy i kawałek rurki znowu obejma skręcana i rura do ostatniego tłumika !!
No to poprostu odkręcasz to wszystko z tłumikiem środkowym !!!
Bierzesz rurke ucinasz o takiej samej długości co tłumik środkowy z rurą początkową i koncową i wstawisz nakciskając lub wciskają
No to poprostu odkręcasz to wszystko z tłumikiem środkowym !!!
Bierzesz rurke ucinasz o takiej samej długości co tłumik środkowy z rurą początkową i koncową i wstawisz nakciskając lub wciskają