moze by tak troche kultury i respektu

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Wszystko okey, żartujemy sobie, ale prawda jest taka ze nawet Krzys GTO ani Evo nie wystroili chyba jeszcze wolnossącego ABFa na 190PSóf, bo to wymaga już sporej inwestycji od klienta w mechanike, zanim soft zacznie się pieścić.. Na vortexie lub clubgti jest wątek o ABFie, chyba z UK, koleś ćwiczył tam kilka wałków, podłubana głowica, dolot samco chyba, kolektor wydechowy jakiś aftermarket, jest kilka wykresów z hamowni, ale żaden nie przekracza 190koni, w końcu koleś chyba zostawił setup na lekko ponad 180 koni z wałkiem ssącym Schricka 268 (mam takie na półce takżeBorys pisze:moze by tak troche kultury i respektu, bo widze pozjadałes wszystkie rozumy.Ryba266 pisze:No i wkoncu sie ktos wypowiedzial kto sie zna dzieki GTO, za wsparcie. A nie nowicjusze jeden z drugimGTO pisze:200 ps mozliwe, ale 250nm to raczej wątpie.
Pewnie jeszcze nie pozjadalem wszystkichBorys pisze:moze by tak troche kultury i respektu, bo widze pozjadałes wszystkie rozumy.
i tego ci życze upragnionych KM i Nm oraz mniej nerwów na przyszłośćRyba266 pisze:Pewnie jeszcze nie pozjadalem wszystkichBorys pisze:moze by tak troche kultury i respektu, bo widze pozjadałes wszystkie rozumy.ale jak mam sie nie wku...ć jak ten gosćtoledo, mnie poprostu obrazil
[ Dodano: 09 Maj 2007 23:01 ]
A co do tego ile bedzie u mnie konikow i niutkow wszyscy napewno sie dowiecie juz niedlugo
byc moze bede przykro rozczarowany ale napewmno dam wykresy do wgladu to na co ja licze to jest moja sprawa i sie nie wpier..... kupe kasy juz wlozylem w silnik i ogulnie w samochod a jeszcze drugie tyle mam zamiar wlozyc i napewno beda z tego zajebiste efekty
niewiem czym cię obraziłem, bo chyba nie tym że ci dałem namiary na "MG", i raczej nie tym że zwątpiłem w twoje 250Nm z wolnossaka, bo w tym to cie nikt nie poparł.Ryba266 pisze:ale jak mam sie nie wku...ć jak ten gosćtoledo, mnie poprostu obrazil
Heh widze, że moja Bejbe i jej autko znane. Tak czy siak - też modyfikowane w domowym zaciszu i również z pewnym wkładem Krzyśka, bo to ON załatwił mi soft do nowego setup'u w Mini.toledo pisze: a co do drugiego "nowicjusza" Tomka, to powiem ci że dostał byś baty od jego żony w jej mini .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości