[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Ja to juz wspomniałam na naszym adminowym topiku i zero odzewuPs. Co jest k..... dlaczego to auto jeszcze nie jest w projektach ??!!
Nie nie wiewiór ma na imię Flog na wspak golf wiec starczy tak poza tematemMłoda, po prostu... GOLF
Fox a jak tam nowe toczydełko bo twoje cudo juz dzisiaj widziałam to kiedy siem widzimy co
[ Dodano: Nie 06 Maj, 2007 ]
Ja wyjeżdałam z giełdy wiec kto kogo sledził coooFox_00 pisze:Młoda, a Ty mnie śledzisz jak jadę na giełdę samochodową ?
Do brata beemki tak samo masakradzisiaj się nie mogłem opędzić od chętnych na kupno golfa masakra
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
eno eno szczena opada!! fox odezwij sie na gg
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Fredi88 pisze: W ogole wg mnie te cale projekty to niewypal :] i niepotrzebny podzial na bogatych i biednych
oj troszke racji w tym jest a niektórzy zostali niedocenieni - konkretnie FOXik ! autko jest przekoazkie i wyjątkowe !
Dobrze że myślisz o zmianie gałki ja proponuje tu jeszcze kiere jakąś stylową
Auto bym chetnie przeniosl do projektow, ale nie mam zbytnio ochoty przegladania 53 stron w poszukiwaniu dobrej jakosci fotografii czy tez wogole mozlwiosci obejzenia samochodu w pelnej krasie..
Wiec jesli tylko autor wezmie sie za uporzadkowanie tematu to moze wtedy zaczac rozmawiac..
Co do "projektow" - smieszy mnie baaaardzo takie plytkie podejscie i zwalenie wszystko na karb podzialu "na bogatych i biednych".. Jezeli chcecie zobaczyc naprawde "bogate' projekty to zapraszam na vwzone.pl czy tez cultstyle.pl..
Dzial projekty ma promowac auta uzytkownikow tegoz portalu.. Ale nawet najlepszy projekt jest dyskalifikowany jak mowilem nieporzadkiem w temacie czy tez przez sladowa liczbe fot..
W tym momencie do tamtego dzialu moglo by zostac przezuconych okolo 10 aut.. Czekam tlyko az wlasciciele watkow wezma sie za porzadki
Przepraszam za off-topic
Wiec jesli tylko autor wezmie sie za uporzadkowanie tematu to moze wtedy zaczac rozmawiac..
Co do "projektow" - smieszy mnie baaaardzo takie plytkie podejscie i zwalenie wszystko na karb podzialu "na bogatych i biednych".. Jezeli chcecie zobaczyc naprawde "bogate' projekty to zapraszam na vwzone.pl czy tez cultstyle.pl..
Dzial projekty ma promowac auta uzytkownikow tegoz portalu.. Ale nawet najlepszy projekt jest dyskalifikowany jak mowilem nieporzadkiem w temacie czy tez przez sladowa liczbe fot..
W tym momencie do tamtego dzialu moglo by zostac przezuconych okolo 10 aut.. Czekam tlyko az wlasciciele watkow wezma sie za porzadki
Przepraszam za off-topic
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Gobo90, jak to co? wszystko na pierwszej stronie chronologicznie opisane i potwierdzone fotami.. jest w regulaminie projektow...
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
SToRM, niektorzy tematu nie uporzadkuja... nie kazdy jest adminem albo modem zeby sobie posty kazdego zmieniac :] jedynie mozna wszystko opisac na 1 stronie...
powstal dzial projekty ale nie chce wam sie nic robic zeby tam te ladne auta trafily... smiech na sali normalnie...
ja wiem czy tam sa takie bogate projekty... wiekszosc wiary z vwzone siedzi na vwgolf...SToRM pisze:Jezeli chcecie zobaczyc naprawde "bogate' projekty to zapraszam na vwzone.pl
powstal dzial projekty ale nie chce wam sie nic robic zeby tam te ladne auta trafily... smiech na sali normalnie...
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
generalnie o to chodzi...Fredi88 pisze:nie kazdy jest adminem albo modem zeby sobie posty kazdego zmieniac :] jedynie mozna wszystko opisac na 1 stronie...
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
Troszeczke szacunku i pokory kolego.. Bo zaczynasz troszeczke przeginac..Fredi88 pisze:powstal dzial projekty ale nie chce wam sie nic robic zeby tam te ladne auta trafily... smiech na sali normalnie...
1) mozna napisac do moderatora dzialu nasze Auta zeby uporzadkowal tematFredi88 pisze:SToRM, niektorzy tematu nie uporzadkuja... nie kazdy jest adminem albo modem zeby sobie posty kazdego zmieniac :] jedynie mozna wszystko opisac na 1 stronie...
2) samemu zawrzec co najwazniejsze na pierwszej stronie
Tyle w temacie.. Jakies watpliwosci - zapraszam na priv
ejjjj a czy nie może być po prostu jednego tematu ?
nasze auta ?
a nie nasze auta i drugi nasze projekty ...
przecież to praktycznie jedno i to samo... sensu nie widzę żeby były dwa podobne tematycznie topiki...
tzn ja się oczywiście mogę podporządkować.. (chociaż nie wiem ile czasu mi zajmie układanie tego wszystko na pierwszej stronie )...
[ Dodano: Sro Maj 09, 2007 16:08 ]
dzisiaj doszła do mnie gałka bardziej pasująca do obecnego wnętrza
nasze auta ?
a nie nasze auta i drugi nasze projekty ...
przecież to praktycznie jedno i to samo... sensu nie widzę żeby były dwa podobne tematycznie topiki...
tzn ja się oczywiście mogę podporządkować.. (chociaż nie wiem ile czasu mi zajmie układanie tego wszystko na pierwszej stronie )...
[ Dodano: Sro Maj 09, 2007 16:08 ]
dzisiaj doszła do mnie gałka bardziej pasująca do obecnego wnętrza