GTI 1.8T by Stf
Moderator: G0 Karcio
Kupiłem w zeszłym roku -> przyjechał z Włoch i miał 94tyś km. Zrobiłem już ponad 36 tyś, a 15 tyś temu zrobiony mod na 205 km -> w tym min. nowa hybryda k03/k04 i ukł wydechowy.ympans pisze:Twoj golf stał się inspiracja dla mojego GTI który masz rok i jaki przebieg ?
Jeździ całkiem sprawnie -> ostatnie starcie z bmw e36 328i przyniosło 2 długości dla mnie... Zawias seryjny jest niższy od zwykłych jednak nie będę go chyba obniżał bo sporo śmigam po kraju.
Bardzo przyjemne GTI i jeszcze przyjemniejszy wynik z hamowni... no i moje ulubione felgi Właściwie chciałem założyć te same OZ-y u siebie, ale zabrakło funduszy w tym sezonie.
Dodam natomiast, że jeśli już poszedłeś w 18'' i profil 40 to gleba do zrobienia obowiązkowo! Za późno na wykręty o stanie polskich dróg
Pozdro!
Dodam natomiast, że jeśli już poszedłeś w 18'' i profil 40 to gleba do zrobienia obowiązkowo! Za późno na wykręty o stanie polskich dróg
Pozdro!
http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=20825
czy ja wiem czy gleba tak potrzebna ?
ja mam u siebie gwinta, obecnie jest max w gorze i powiem ze w sumie troche za nisko dla mnie, niestety jakos PL drog daje duuuzo do zyczenia, juz raz niestety dalo mi sie we znaki to przycierajac troche zawieszeniem, do tego to co mam jest mega twarde zakrety pokonuje sie bajka, ale za to niepolecam jechac po obiedzie dosc extremalna zabawa
felgi ok, wizualnie bardzo fajnie, z gustem i ze smakiem, bez przepychu fajne mody silnika ciekawe co dalej
ja mam u siebie gwinta, obecnie jest max w gorze i powiem ze w sumie troche za nisko dla mnie, niestety jakos PL drog daje duuuzo do zyczenia, juz raz niestety dalo mi sie we znaki to przycierajac troche zawieszeniem, do tego to co mam jest mega twarde zakrety pokonuje sie bajka, ale za to niepolecam jechac po obiedzie dosc extremalna zabawa
felgi ok, wizualnie bardzo fajnie, z gustem i ze smakiem, bez przepychu fajne mody silnika ciekawe co dalej
Super silnik!Na filmikach widac ze ma konkretnego buta!Co do zawiasu to az sie prosi o glebe!GTI jest nizsze od serii o 15mm ale moim zdaniem to nie wystarcza w twoim przypadku!Ale skoro mowisz ze jezdzisz duzo to Ci sie nie dziwie!ale sprezynki -30 bys mogl zalozyc!
!Witam kolege z Gliwic!A to dziwne!jak ja mialem max w gorze to auto stalo wyzej niz seria!ja mam auto opuszczone na gwincie na -55 i jezdzi sie calkiem fajnie!18 felga jest na tyle duza ze nie mam problemow z przycieraniem od spodu!A co do komfortu jazdy to sie zgadzam!nie ma latwo!raq pisze:ja mam u siebie gwinta, obecnie jest max w gorze i powiem ze w sumie troche za nisko dla mnie
147KM & 335Nm
Moja golfinka http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1111261#1111261
Moja golfinka http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1111261#1111261
- Łuki MK III
- Ma gadane
- Kontakt:
witam witam ja tego co mam nie obnize bo sie zachlastam o te nasze dziury, nie powiedzial bym ze jak mam teraz max w gorze to jest wyzej niz seria, cos mi sie nie wydaje , ofelunek tez mam 18' i dlatego nie posadze nizej go, juz raz przytarlem podwoziem, to mi wystarczywaldi1 pisze:!Witam kolege z Gliwic!A to dziwne!jak ja mialem max w gorze to auto stalo wyzej niz seria!ja mam auto opuszczone na gwincie na -55 i jezdzi sie calkiem fajnie!18 felga jest na tyle duza ze nie mam problemow z przycieraniem od spodu!A co do komfortu jazdy to sie zgadzam!nie ma latwo!
a wiec nie dziwie sie ze kolega Stf nie chce obizac auta, dobrze jest z gleba nie nalezy przesadzac zwlaszcza jak sie eksploatuje na codzien