Witam wszystkich miłośników VW.
Mam straszny problem! jadąc dziś moim cudeńkiem (Golf IV 1.9 SDI) podczas hamowania zepsuł mi się układ wspomagania hamulców. Cudem na zakręcie się wyrobiłem. Szukałem go wszędzie na internecie i znalazłem tylko na e-bayu, gdzie nie mam konta. Słyszałem, że ta część jest ciężko dostępna ze względu na to, że z reguły się nie psuje. Gdzie mogę znaleźć taką część najlepiej na terenie Małopolski? Ile taka część kosztuje? Najlepiej gdyby to była część orginalna, nie koniecznie nowa, ważne, żeby była sprawna.
POMÓŻCIE!!!!
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Zniszczyło się Serwo!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Frydzielson
-
Frydzielson
Hmmm tego nie wiem, sprawdzę. Odezwę się jutro czy coś się zmieniło. Dzięki za wskazówkę!
[ Dodano: 09 Maj 2007 10:37 ]
Układ jest szczelny, serwo padło. Widziałem go tylko na e-bayu, więc chyba będę musiał specjalnie konto tam założyć, żeby tylko serwo kupić :/
[ Dodano: 09 Maj 2007 10:52 ]
Tylko,ze nie wiem jak to jest z tym serwo. Do diesla słyszałem, że jest inne a do benzyny inne
[ Dodano: 09 Maj 2007 10:37 ]
Układ jest szczelny, serwo padło. Widziałem go tylko na e-bayu, więc chyba będę musiał specjalnie konto tam założyć, żeby tylko serwo kupić :/
[ Dodano: 09 Maj 2007 10:52 ]
Tylko,ze nie wiem jak to jest z tym serwo. Do diesla słyszałem, że jest inne a do benzyny inne