ucho do holowania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ucho do holowania
Witam kolegow ,moze moje pytanie zabrzmi glupio i smiesznie ale spytam:
Gdzie w mk3 mozna znalesc ucho do holowania,albo gdzie moze byc schowane.Wiem ze wkreca sie je w prawa podluznice (pod bledą) Mam caly zestaw do zmiany kola -podnosnik klucz do kół itd. ale tego ucha jak dotad nie znalazlem. Kolega kupil mk3 i tez wszystko bylo oprucz tego ucha.Zresztą to nie jeden tylko przypadek.Czy to jest az tak chodliwy przedmiot czy tak dobrze jest schowany
Mozecie mi podpowiedziec gdzie powinno sie znajdowac to ucho?Bo moim zdaniem powinno byc razem z innymi narzedziami w jakie jest wyposazony VW.
Gdzie w mk3 mozna znalesc ucho do holowania,albo gdzie moze byc schowane.Wiem ze wkreca sie je w prawa podluznice (pod bledą) Mam caly zestaw do zmiany kola -podnosnik klucz do kół itd. ale tego ucha jak dotad nie znalazlem. Kolega kupil mk3 i tez wszystko bylo oprucz tego ucha.Zresztą to nie jeden tylko przypadek.Czy to jest az tak chodliwy przedmiot czy tak dobrze jest schowany
Mozecie mi podpowiedziec gdzie powinno sie znajdowac to ucho?Bo moim zdaniem powinno byc razem z innymi narzedziami w jakie jest wyposazony VW.
- Paweł Marek
- V.I.P.

ma być w tym "organizerze" co jest podnośnik. Pozostaje ci przeszukac bagaźnik albo kupić.S1BART1 pisze:Mozecie mi podpowiedziec gdzie powinno sie znajdowac to ucho?Bo moim zdaniem powinno byc razem z innymi narzedziami w jakie jest wyposazony VW.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
ma być w tym "organizerze" co jest podnośnik. Pozostaje ci przeszukac bagaźnik albo kupić.[/quote]Paweł Marek pisze:
Moge powiedziec ze przekopalem nawe cale auto i niema
Z ciekawosci bo to nie pierwsze autko z ktorym sie spotkalem i nie bylo tego ucha - czy to jest az tak chodliwy przedmiot, albo co?
Patrzac na allegro to niekosztuje to majatek ale jest ciezko dorwac oryginalny zaczep do holowania
Moze ktos z was ma takie cos do sprzedania?