Kurde, jak grzebałem przy wycieraczkach tylnich i przednich to coś mi sie zepsuło ..
Tzn. Jak włącze pozycyjne, to swieci sie tylko prawa strona z przodu i z tylu, a jak włącze juz mijanai to świecą obie z przodu, a z tyłu nadal ta lewa strona nie świeci, stop działą z obu stron .
O co chodzi ? żarówki wporządku, a pozycja z przodu i z tyłu ta lampa co sie swieci przy zapalonych swiatłach nie świeci ... CO moglem skopsac?? Bezpieczniki tez wszytskie sprawdziłem ..
[ Dodano: 05 Maj 2007 21:18 ]
ku*** do teog teraz kierunki jeszcze sie zwaliły ! O co chodzi tu?! Jak przekracam kluczyk, to teraz ta dioda od keirunkow lekko się swieci, ale jak włacze ktorys zkierunków to ona siweci tak jak rtrzeba ale kierunki nie działają !!!! Ale jak włącze awaryjne to ona gaśnie i mrugają do awaryjnych normalnie?!
PRoblem ze światłami ...omg
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Dokładnie - kontrolka od kierunków lekko się świeci, jak przełącznik zespolony jest odłączony, lub źle podłączony - a problemy z pozycyjnymi to z tej samej przyczyny - bo manetką zapala się światła postojowe z jednej strony.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.