problem z centralnym MKIII

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

r32golf
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

problem z centralnym MKIII

Post autor: r32golf » sob kwie 23, 2005 09:40

Witam mam mianowicie taki problem ze calkowicie centralny zamek zwariowal, gdzy wylanczam silnik uruchamia sie kompresorek od centralnego(na powietrze),wogule teraz auta nie zamyka, jedynie jak cos to go otwiera od prawej strony(3 d),wogule teraz nie zamyka ani wlewu od baku a tym bardziej klapy!!!.Prosze o pomoc moze kiedys kogos to spotkalo, czy to kwestia jakiegos przebicia czy nieszczelnosci ,ale nie wydaje mi sie bo on chyba zwariowal i wogule pogubily mu sie funkcje!!!

VAG

Jozef
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Jozef » sob kwie 23, 2005 12:29

W tym autku masz alarm? Jesli tak, to czy działa prawidłowo? Objawy, które podajesz sa podobne do sytuacji ze źle wpietym alarmem, brak zamykania klapy i jednych drzwi to chyba jakaś nieszczelność w układzie. Jak sprawdzić sterowanie centralką zamka poszukaj na forum, kiedyś mi tam podpowiedział dobry człowiek jak sie to robi.

Awatar użytkownika
miomio1
Cool Europe GL
Cool Europe GL
Kontakt:

Post autor: miomio1 » sob kwie 23, 2005 20:51

jak Tobie zamyka tylko jedne dźwi to prawdopodobnie to wina nieszczelności układu powietrza

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”