Nie odpala, brak kontrolek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kapsel_1
- Mały gagatek

- Kontakt:
Nie odpala, brak kontrolek
Witam, jak w temacie. Mój golfik odmówił posłuszeństwa. Nie mogę odpalić. Po przekręceniu kluczyka kręci ale nie chce odpalić. Brak kontrolki od ładowania i oleju, wycieraczki, radyjo, swiatła, awaryjne to wszystko działa. Przeglądałem bezpieczniki ale wszystkie wyglądają na ok. Czy immo fabryczny się spier .... ?? Sprawdfzałem na 2 kluczykach i jest to samo. Miałem kiedyś dodatkowy immo ale został odcięty i został tylko fabryczny (o ile jest) Wcześniej potrafił na skrzyżowaniu zgasnąć ale po chwili odpalał
Ktoś pomoże gdzie szukać przyczyny ??
126p to była fuuraaaaaaa a teraz MK3 1.8 GT
next MK4 1.9 TDI
[b]Części do komputera, monitory drukarki itp. pisz co potrzebujesz[/b]
next MK4 1.9 TDI
immo tak nie działa , przy uwalonym immo autko zapaliło by i po 1 sekundzie zgasło ........... masz alarm fabryczny ?? takie są objawy jakby było coś z alarmem ... wyjmij włącznik świateł i zobacz , czy nie ma za nim ( tam gdzieś w tej dziurze ) takiego pudełka z dwiema wtyczkamiKapsel_1 pisze:Witam, jak w temacie. Mój golfik odmówił posłuszeństwa. Nie mogę odpalić. Po przekręceniu kluczyka kręci ale nie chce odpalić. Brak kontrolki od ładowania i oleju, wycieraczki, radyjo, swiatła, awaryjne to wszystko działa. Przeglądałem bezpieczniki ale wszystkie wyglądają na ok. Czy immo fabryczny się spier .... ?? Sprawdfzałem na 2 kluczykach i jest to samo. Miałem kiedyś dodatkowy immo ale został odcięty i został tylko fabryczny (o ile jest) Wcześniej potrafił na skrzyżowaniu zgasnąć ale po chwili odpalał
radze dokładne posprawdzać , nawet pod lupąKapsel_1 pisze:jest na stole, na pierwszy rzut oka to ścieżki wszystkie całe.
Kiedyś ktoś podawał mi który kabel do którego ale nie pamiętam już .... to trzeba kable lutować do siebie ... te z wtyczekKapsel_1 pisze:Wiesz może jak go ominąć żeby w samochodzie sprawdzić czy to on krzaczy bo może jest dobry <mysli>
Lepiej posprawdzaj dobrze te styki
I jeszcze jedno !!! Jak masz zapalone auto to poruszaj kluczykiem w różne strony , może kostka stacyjki się zepsuła
- Kapsel_1
- Mały gagatek

- Kontakt:
2 luty poprawiłem bo były lekko popękane
a najtrudniej to było wyjąć i włożyć spowrotem tą czarną puszeczkę
jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc
muszę znaleźć jeszcze opis za co który przekaźnik odpowiada
jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc
muszę znaleźć jeszcze opis za co który przekaźnik odpowiada
126p to była fuuraaaaaaa a teraz MK3 1.8 GT
next MK4 1.9 TDI