Mam pytanie
*czy przerywacz kierunkowskazów jest ten sam co od awaryjnych ?
*gdzie jest bezpiecznik od szyberdachu ( chodzi mi pod jakim jest nr.)
*od czego jest przekaźnik z numerem 1 znajduje się nad R6
[MK3] Pare pytań związane z elektryką
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
Re: [MK3] Pare pytań związane z elektryką
dokłądnie nie wiem jak i co ale masz wszystko napisane na tym plastiku co zasłaniają bezpieczniki, w wersji niemieckiej i angielskiejGroszek pisze:Mam pytanie
*czy przerywacz kierunkowskazów jest ten sam co od awaryjnych ?
*gdzie jest bezpiecznik od szyberdachu ( chodzi mi pod jakim jest nr.)
*od czego jest przekaźnik z numerem 1 znajduje się nad R6
Pliczek zapodany przez Jozefa super przydatny, wielkie dzieki :)
Ale mam pytanie i prosiłbym o ewentualne skorygowanie mojej niklej wiedzy:
Czy przekaźnik R8 "Przerywanie mycie/wycieranie" odpowiada za prace wycieraczek przednich w trybie przerywanym ? Nie jest to dla mnie do konca jasne i bardzo prosze o podpowiedz
Dzieki i pozdrawiam
Ale mam pytanie i prosiłbym o ewentualne skorygowanie mojej niklej wiedzy:
Czy przekaźnik R8 "Przerywanie mycie/wycieranie" odpowiada za prace wycieraczek przednich w trybie przerywanym ? Nie jest to dla mnie do konca jasne i bardzo prosze o podpowiedz
Dzieki i pozdrawiam
R8 to jak by nie inaczej jak przerywnae mycie wycieraczek i jest to przekaźnik z numerem 19 najlepiej do dostania na szrocie bo sam go szukałem po sprowadzeniu samochodu, ale teraz zastanawia mnie dlaczego mam w miejsce przekaźnika R9 jest przekaźnik z numerem 99 , a wydaje mi się że powinnien być 36. To co to wkońcu jest to 99? Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Wrz 02, 2006 12:32 ]
Heee tak sobie wymyśliłem że chyba ktoś się walnął i wpioł mi nie w to gniazdo przekaźnik od wycieraczek i jeździłem sobie z przekaźnikiem tylko nie w tym gnieździe co trzeba to teraz muszę zobaczyć jak przełożę 99 na miejsce 19 i czy bedzie chulać
[ Dodano: Sob Wrz 02, 2006 12:32 ]
Heee tak sobie wymyśliłem że chyba ktoś się walnął i wpioł mi nie w to gniazdo przekaźnik od wycieraczek i jeździłem sobie z przekaźnikiem tylko nie w tym gnieździe co trzeba to teraz muszę zobaczyć jak przełożę 99 na miejsce 19 i czy bedzie chulać