czesc
Mam powazny problem,drzwi po prawej stronie od pasazera zablokowaly sie i nie mam jakiej kolwiek mozliwosci zeby je otworzyc.Centralny nornmalnie dziala zamyka i otwiera pozostale drzwi w tych rowniez ten przzycisk dziala tylko co z tego jak nie moge ich otworzyc. Wewnątrz ta klamka tez jak by dzialala, poniewaz slychac jak cos tam przeskakuje.
Mam pytanko jak dostac sie teraz do srodka drzwi bo to bedzie chyba teraz najtrudniejsze
Zablokowane drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mg-maciek
- Ma gadane
- Kontakt:
rozumiem że kolega wogóle nie może otworzyć drzwiadisb pisze:Witam, przerabiałem to jakieś pół roku temu nic fajnego trzeba od środka pomału rozebrać tapicerkę i dostać się do zamka
i nie chce wróżyć nic złego ale przygotuj się że może być zamek do wymiany
tutaj masz moje boje http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=60985
gdzieś na forum krążył link jak się rozbiera tapicerkę i sam zamek (często zabrudza się elektronika w nim i dlatego się blokuje)
przeczytałem linka i nie ma tam nic dokładnie jak rozebrać tapicerkę ZAMKNIĘTYCH DRZWI ?
robiłem to kilka krotonie i zawsze trzeba zacząć od odkręcenia śróbek na obrzeżach tapicerki/drzwi , ale nie ma tam doststępu gdy są one zamknięte - czy to znaczy że trzeba ją poprostu jakoś wyrwać ????????