Wzmacniacz+ głośnik
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Łyskacz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wzmacniacz+ głośnik
Siemacie. Chce kupić sobie głośnik basowy i wzmacniacz firmy BOSCHMANN. Znajomi mówią ze to wielkie G...o (w sumie nie dziwie sie bo jeden z nich ma firmę zajmującą sie zakładaniem car audio i montuje alipne) w sumie wiadomo że powie mi ze alpine jest najlepszy ale ja z koleji nie potrzebuje w samochodzie krystalicznie czystych dzwięków i niechce żeby bas wyjmował mi szyby z uszczelki Dlatego pytam sie was czy ten BOSCHMANN to faktycznie taki szit czy dla mnie wystrczy?
Był Mk2 1,6 LPG 88r. Sprzedany śmiga dalej :)
Jest Renault Megane Coupe <---- sprzedałem tą pomyłkę
Mk2 1,6 D <---- sprzedany śmiga dalej
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
Clio mk4 1,2 Limited (fajny bo nowy i na gwarancji) ;]
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
- Łyskacz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
powalla, ok a na przykład taki wzmacniacz http://www.allegro.pl/item189691242_bla ... ancji.html da radę ? powiem szczeże że niechce wydać na głośnik i wzmacniacz więcej niż 400 - 450 złotych
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
Mam sentyment do tego wzmacniacza i mogę go polecić ,bo jest chyba najbardziej kulturalny z całej gamy Blaupunkta ,nie jest super mocny ale gra przyjemnie(nie to co GT4 -brrrrr).
Głośnik (za taką kasę to okazja http://www.allegro.pl/item189112516_glo ... s_250.html ) ,tylko potrzebuje trochę "mocy" i dobrze sobie radzi pod Monacorem 602 (wejdź na elektroda.pl i poszukaj użytkownika IREK2 ,bo sprzedaje je po 200zł) ,bo ten GTA nie da sobie rady.Skrzynkę taką jak poleca Hertz musisz zrobić sam (pomożemy ci ).
Musisz doliczyć jeszcze kable( min ok 50zł).
Interesują cię tylko nówki ,czy też używki ,bo wtedy jest większy wybór(ryzyko też)?
Głośnik (za taką kasę to okazja http://www.allegro.pl/item189112516_glo ... s_250.html ) ,tylko potrzebuje trochę "mocy" i dobrze sobie radzi pod Monacorem 602 (wejdź na elektroda.pl i poszukaj użytkownika IREK2 ,bo sprzedaje je po 200zł) ,bo ten GTA nie da sobie rady.Skrzynkę taką jak poleca Hertz musisz zrobić sam (pomożemy ci ).
Musisz doliczyć jeszcze kable( min ok 50zł).
Interesują cię tylko nówki ,czy też używki ,bo wtedy jest większy wybór(ryzyko też)?
- Łyskacz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
powalla, dzięki serdeczne za pomoc Używki też mogą być bo mam magika co wrazieczego mi naprawi
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
Jest octavia 1,9 Tdi ASV