Zamykanie drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zamykanie drzwi
Witam
miałem dzis okazje oglądac MK2 3-drzwiowe i zdziwiło mnie to, ze w tamtym samochodzie żeby zamknać drzwi wystarczyło lekko je pchnąc, natomiast u mnie trzeba uczynić to mocniej bo inaczej drzwi zatrzymają się na zamku (tzn zamek ich nie "złapie") - przy czym poza tym zamek działa bez zarzutu, tylko trzeba dośc zdecydowanie pchnąc drzwi (ale też nie jakoś przesadnie mocno). Chciałbym spytac czy to jakiś problem z zamkiem lub coś innego
Pozdrawiam
miałem dzis okazje oglądac MK2 3-drzwiowe i zdziwiło mnie to, ze w tamtym samochodzie żeby zamknać drzwi wystarczyło lekko je pchnąc, natomiast u mnie trzeba uczynić to mocniej bo inaczej drzwi zatrzymają się na zamku (tzn zamek ich nie "złapie") - przy czym poza tym zamek działa bez zarzutu, tylko trzeba dośc zdecydowanie pchnąc drzwi (ale też nie jakoś przesadnie mocno). Chciałbym spytac czy to jakiś problem z zamkiem lub coś innego
Pozdrawiam
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej:
Olaf, spokojnie da rade.tylko powiem ze mozesz miec problem z dostaniem sworzni ja dlugo czekalem zanim mi je sciagneli.odkrecasz drzwi zapewne podgrzewasz palnikiem od spawary i walisz mlodkiem,ale moze na zimno wyjda kto wie.aha mozesz miec juz dziure jajowata w zawiasie i wtedy lepiej przewiercic otwor nowy i wytoczyc wiekszy sworzen najlepiej ze szpilki do glowicy bo to material odpowiedni.