poswietlenie nawiewu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
poswietlenie nawiewu
witam w moim mk4 nie świeci mi podświetlenie nawiewów oraz schowka zauważyłem że jest to jedna wiążka kabli. żarówki sa dobre bo sprawdziłem wie ktoś co to moze jeszcze być, gdzie idzie ta wiązka, może ma kyoś jakiś schemat czy jakieś sugestie.Pozdrawiam
wiązka idzie do włącznika świateł - kabelki kolejno łączą się do kupy w jeden przewódHimen88 mk4 pisze:gdzie idzie ta wiązka
[ Dodano: Nie Kwi 29, 2007 1:32 am ]
a podświetlenie innych właczników działa?Himen88 mk4 pisze:czy jakieś sugestie
[ Dodano: Nie Kwi 29, 2007 1:34 am ]
a może to głupio zabrzmi - jakie masz zamontowane radio w samochodzie? Inne niż VW? Odpięty kabelek zasilajacy? radio nie robi czasem psikusów? Od kiedy tak się stało? Robiłeś coś czy nagle?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
tak wszystkie inne podświetlenia działają z radiem to raczej nic wspólnego bo zmieniłem i to nie to napewno(do radia jest inna wiązka kabli) to sie stało nagle sprawdałem wszystkie bezpieczniki i jest ok. niewiem tak jakby poprostu tylko tam nie dochodził prąd. są gdzieś jeszcze jakieś bezpieczniki czy tyle to po lewej stronie?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Co do schowka to lubi się psuć wyłącznik , jest on zintegrowany razem z oprawką żarówki dostać się możesz do niego tylko demontując schowek
Nawiewy sprawdzisz demontując środkowe pokrętło [kombinerki + szmatka ]i stanowczo do siebie , zazwyczaj przepala się żarówka 12V/30mA dostępna w każdym elektroniku 50gr/szt.
Przy okazji sprawdzisz czy dochodzi napięcie
Nawiewy sprawdzisz demontując środkowe pokrętło [kombinerki + szmatka ]i stanowczo do siebie , zazwyczaj przepala się żarówka 12V/30mA dostępna w każdym elektroniku 50gr/szt.
Przy okazji sprawdzisz czy dochodzi napięcie
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt: