Co myślicie na temat tego zestawu ? Czy jest to warte zachodu do MK3 kombi ??
http://www.allegro.pl/item188481028_zes ... e_hit.html
Dobry zestaw ????
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
skrzynia ponoć rewelacja jest na nawet post o niej na początku forum kable od razu mówię kaszana jakich mało lepiej znaleść sklep elektroniczny i zaopatrzyć się w porządne kable zasilające wzmak jak i głośnikowe jak już masz robić instalacje to zrób ją od razu tak jak się należy a nie metodą rzeźnika. A sam wzmak jak dla mnie to coś w stylu Voice Kraft bądź First ale mogę się mylić
Cały zestaw bazar szajs. Dziwne, że kable DIETZ'a dodali - chyba jedyny sensowny element. Ale osobie minimalnych wymaganiach albo nieosłuchanej pewnie podejdzie... Jak jest z Tobą Oyama – nie wiem, ja bym kupował coś normalnego.GOLFSTROM_MK_II pisze:wzmak jak dla mnie to coś w stylu Voice Kraft bądź First ale mogę się mylić
Pozdr .
:bylo: :bajer:
bazar szajs ???
Dzięki za własne zdanie. Jeśli chodzi o mój gust muzyczny to jak sądzę jest dość wyszukany, bo najbardziej podchodzi mi filmówka, rock czasem poważna, ale jak każdy lubię porządne techno i dance. Jeśli chodzi o sprzęt samochodowy to jestem prawie laikiem i naprawdę nie rozumie czasem wszystkich "mądrali" którzy obyli się z tego typu sprzętem, posiadają pewną wiedzę i opiepszają każdego kto walnie jakiegoś wg nich "bambola". W FAQ-u nie ma wszystkich informacji, a zwykły człek chciałby czasem po prostu zwykłej życzliwej porady. Mam zamiar przeznaczyć na skrzynkę wzmacniacz i co tam jeszcze około 500 zł. W media słyszałem jak gra Magnat Xpress i nawet było to miłe dla ucha. Nie wiem naprawdę jaka jest różnica pomiędzy JBL a innymi i czy naprawdę warto przepłacać. Chcę tylko dopełnić swój separowany przód dobrym basem, który niebędzie zniekształcał i jak dam więcej mocy to sobie równie dobrzy z tym poradzi. Czy tak wiele chcę ? Pozdrawiam !!!