Komputer / zdjęcie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Komputer / zdjęcie
To coś co jest pod nogami pasażera wygląda jak komputer, ale do czego słuzy? oto jest pytanie. A wygląda tak jak na zdjęciu poniżej. Proszę o podpowiedź, dodam że ten golf posiada ABS , elektryczne lusterka i pneumatyczny centralny zamek. Nie wiem dlaczego nie ma zdjęć, chyba coś źle zrobiłem, spróbuję jeszcze raz.
Nie mogę wstawić zdjęć, gdzieś je wysyła ale nie wiem gdzie
Nie mogę wstawić zdjęć, gdzieś je wysyła ale nie wiem gdzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr kwie 20, 2005 17:29 przez Krisman, łącznie zmieniany 3 razy.
- Lothar
- Car programmer
- Kontakt:
Re: Komputer / zdjęcie
Takie "coś" jak TU? (ten metal, strzałka odnosiła się do czegoś innego - takie mam po prostu zdjęcie)Krisman pisze:To coś co jest pod nogami pasażera wygląda jak komputer
Jeśli tak, to to jest ABS.
Re: Komputer / zdjęcie
Chyba to jest to, a nawet napewno . Dzięki.Qwerty.tarnow pisze:Takie "coś" jak TU? (ten metal, strzałka odnosiła się do czegoś innego - takie mam po prostu zdjęcie)Krisman pisze:To coś co jest pod nogami pasażera wygląda jak komputer
Jeśli tak, to to jest ABS.
Tak właśnie robiłem i nic, może za duże są, jedno ma 4 mbQwerty.tarnow pisze:Poniżej okienka pisania masz dział "dodaj załącznik". Tam w okienku "nazwa pliku" poprzez klawisz "przeglądaj" wybierasz miejsce zdjęcia na dysku, w okienku komentarz możesz krótko opisać zdjęcie, a potem "wyślij" i po problemie.
Aaa, to pewnie! Tu jest chyba ograniczenie do 3 MB. Ale na wszystkie załączniki dla każdego użytkownika. Zresztą zerknij do swojego profilu (przejście przez kliknięcie w klawisz pod każdym Twoim wpisem) - tam jest tabelka gdzie masz osobiście wypisane, ile już załączników dodałeś i ile masz jeszcze na to miejsca. Tak więc te duże zdjęcia musisz zmniejszyć. I to bardzo. Weź to pod uwagę, że nie każdy ma szybkie łącze i takie załączniki w treści wątku będą się długo ładowały. A poza do celów poglądowych wielkość i wysoka jakość zdjęcia nie jest aż tak potrzebna. Co innego wybory Miss - tam szczegóły się liczą bardzo
Kolejny raz masz rację dzięki .Qwerty.tarnow pisze:Aaa, to pewnie! Tu jest chyba ograniczenie do 3 MB. Ale na wszystkie załączniki dla każdego użytkownika. Zresztą zerknij do swojego profilu (przejście przez kliknięcie w klawisz pod każdym Twoim wpisem) - tam jest tabelka gdzie masz osobiście wypisane, ile już załączników dodałeś i ile masz jeszcze na to miejsca. Tak więc te duże zdjęcia musisz zmniejszyć. I to bardzo. Weź to pod uwagę, że nie każdy ma szybkie łącze i takie załączniki w treści wątku będą się długo ładowały. A poza do celów poglądowych wielkość i wysoka jakość zdjęcia nie jest aż tak potrzebna. Co innego wybory Miss - tam szczegóły się liczą bardzo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.