witam !
ma ktoś może pojęcie i przy tym chęć podzielenia się nim, jak zrobić takie http://vwgolf.pl/forum/files/obraz_018.jpg podświetlenie (wskazówki, cyfry, a nie, jak w większości przypadków - całe zegary)?
chodziłoby mi o jakiś, w miarę dokładny, tego opis, ewentualnie strony, gdzie takowy możnaby znaleźć...
pozdr.
Golf III: białe zegary + podświetlenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
cześć Ziom
ogolnie poczytaj tematy na forum to znajdziesz informacje... 
ja Ci tak troche streszcze:
wskazówki musisz włożyć od licznika z gofa4, tarcze zakupic np na allegro ktore maja mozliwosc podświetlania od spodu, puźniej zrobić dziurki w obudowie i zamontować tam zarówki/diody tak świciły za tarczami
ewentualnie mzoesz zakupić swicące tarcze ale to raczej niemczech albo w stanach i przesyłka do nas

ja Ci tak troche streszcze:
wskazówki musisz włożyć od licznika z gofa4, tarcze zakupic np na allegro ktore maja mozliwosc podświetlania od spodu, puźniej zrobić dziurki w obudowie i zamontować tam zarówki/diody tak świciły za tarczami

ewentualnie mzoesz zakupić swicące tarcze ale to raczej niemczech albo w stanach i przesyłka do nas