przewody podciśnienia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przewody podciśnienia
witam all mam pytanko czy ktoś orientuje sie na przewodach podcisnienia a mianowicie znalazłem w moim mk3 1 z tych przewodów i w dodatku był on odczepiony od gumowego wezyka w który wchodził a znajomy powiedział ze sa chyba 2 takie wezyki a ja 2-giego nie widze nigdzie jesli tak jest jak mówił znajomy to gdzie biegnie ten węzyk i jeszcze jedno czy to miało jakis wpływ na to ze ten 1 wezyk był odłaczony. pozdr 4 all i dzieki 
tak tak
tak chodzi mi ote przewody ale z tego co widze to 2 przewodu wogule u mnie nie ma ktos to wywalił wiec musze załatwic nowy a link do forum o tych przewodach jest ok tyle ze tam gadaja o gazie a ja dodam ze nie mam lpg i chyba wszystko chodzi mi ok wiec nie wiem a tak wogule to jaka role one spełniaja i czy sa one wazne czy np auto gdy ma 2 podłaczone jak nalezy moze byc np. mocniejsze hmmmm ??? dzieki za odpowiedzi i pozdrawiamAtomic10 pisze:Czy mas znamysli te przewody ?? http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=98471
Pozdrawiam
może to banalne pytanie ale co za tym idzie jezeli cały czas jest dopływ tylko zimnego powietrza ??? z góry thnxdziejo pisze:sterowanie klpką w obudowie filtra powietrza CIEPłE -ZIMNE powietrze masz cały czas pewnie ustawione na zimnepori55555 pisze:a tak wogule to jaka role one spełniaja i czy sa one wazne czy np auto gdy ma 2 podłaczone jak nalezy moze byc np. mocniejsze hmmmm ??? dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam