Kupiłem zestaw Dietza nr: 23092
Dokładnie ten: http://www.allegro.pl/item185602930_kab ... el_07.html
Stwierdziłem że jak mam kupować kable zasilania na metry ( 45zł -35mm^2/1 metr) to taniej mnie wyniosą kable z takiego zestawu. Sam bezpiecznik z tego zestawu kupując oddzielnie to spory koszt. Doliczając do tego 6metrów kabla x 45zł to już wychodzą kosmiczne ceny.
Razem z zestawem dostałem przewód RCA dietza ale nie jest on dostępny oddzielnie w sprzedaży. Może coś ktoś powiedzieć na temat tego kabelka ??
Do przedniego zestawu będę miał eaglecabel MC60, nie mam natomiast kabla do skrzyni. I tak się zastanawiam czy zostawić ten czy kupić jakiś inny
Co to za przewód sygnałowy?? czy warto go zmieniać ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
tak jak pisze kolega powalla.
A jesli chodzi o koszt to sam sobie jesteś "winien".
Róznie dobrze nadają sie normalne kable kupione w hurtowni elektrycznej.
cena za metr kabla 10mm2 zaczyna sie juz od 3 złotych.
35mm2 bedzie pewnie coś w okolicach 12-15 zł/metr.
Problem jest tylko jeden: brakuje napisów "car-audio hi fidelity cable"
PS.
Jaki ci sie nie podoba ta sygnałowka to mozemy sie zamienic na 5 metrowego prolinka
A jesli chodzi o koszt to sam sobie jesteś "winien".
Róznie dobrze nadają sie normalne kable kupione w hurtowni elektrycznej.
cena za metr kabla 10mm2 zaczyna sie juz od 3 złotych.
35mm2 bedzie pewnie coś w okolicach 12-15 zł/metr.
Problem jest tylko jeden: brakuje napisów "car-audio hi fidelity cable"
PS.
Jaki ci sie nie podoba ta sygnałowka to mozemy sie zamienic na 5 metrowego prolinka
Miałem takie z hurtowni. 16mm. Są sztywne jak cholera i do tego w kolorze czarny najczęsciej. A ja chciałem czerwony i w miarę miękki typowy do auta. Nie żałuję zakupu kabli zasilających tylko mnie zastanawiają te przewody sygnałowe.powalla, dzięki za radeditomek pisze:A jesli chodzi o koszt to sam sobie jesteś "winien".