Zbiezność a kapeć.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zbiezność a kapeć.
Wczoraj złąpałem kapcia- ot tak normalnie. Zatrzymałem się powietrze jeszcze było. Wymieniłęm na zapas dojazdówkę, jeździłem tak 1 dzień, naprawiłęm oponę, założyłem i po założeniu okazało się, ze kierownica lekko pochylona jest w prawo. Auto nie ściąga. Co jest
Co mogło się zmienić. Powietrze te same w obu oponach, opona ta sama i felga. Przeciez kilka godzin wczesniej było ok. Ale jak zdejmowałem dojazdówke widziałęm, ze tuleje wahacza przedniego mają wokół metalowego pierścienia pęknięcia. Moze jak podnosiłem na lewarku to wahacz poszedł w dół i się guma na wahaczu przestawiłą. Co o dziwo auto nie sciąga i jedzie na wprost. Co poradzicie????
jezeli się kierownica przestawiła to musisz jechac do ustawienia jest to nie normalne aby takie coś miało miejsce wcale nie musi sciagac !! mi jak gostek wymieniał sworzen i korygował zbiezność ustawił mi jeszcze prawidłowo kierownice lekko była przechylona TYLKO PO WYMIANIE SWORZNIA czyli miało to jakis wpływPinkFloyd pisze:. Co o dziwo auto nie sciąga i jedzie na wprost. Co poradzicie????
a nei wpadles w dziure jak ja przebijales moze zbeirznsoc sie przestawila..
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !