witam!
mam problem odnośnie radyjka. niedawno kupiłem mk4 i zamontowane było w nim radyjko sony CDX-L380X. wszystko jest ok ale mam problem z wyłączeniem pasma regionalnego. nie mogę wychwycić innych stacji radiowych jak regionalne. już próbowałem na wszystkie sposoby ale nie wiem jak to wyłączyć. może ktoś miałby instrukcję obsługi albo opis jak to zrobić. z góry wielkie thanks.
Problem z radyjkiem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Nie wiem czy mam racje ale spróbuje Ci pomóc.Z tego co piszesz radio masz nieorginalne VW wiec niema w nim zasilania anteny,wyjmij radyjko i sprawdz czy masz zamontowany separator antenowy: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=182617534
Ostatnio tez montowałem Sonówke i miałem taki problem po montażu separatora problem zniknął, i radio odbiera znacznie wiecej stacji z dużo wiekszego zasięgu
Pozdrawiam
Ostatnio tez montowałem Sonówke i miałem taki problem po montażu separatora problem zniknął, i radio odbiera znacznie wiecej stacji z dużo wiekszego zasięgu
Pozdrawiam