Problem z radyjkiem

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
marcin_n
Nowicjusz
Nowicjusz

Problem z radyjkiem

Post autor: marcin_n » śr kwie 11, 2007 11:18

witam! :okej:
mam problem odnośnie radyjka. niedawno kupiłem mk4 i zamontowane było w nim radyjko sony CDX-L380X. wszystko jest ok ale mam problem z wyłączeniem pasma regionalnego. nie mogę wychwycić innych stacji radiowych jak regionalne. już próbowałem na wszystkie sposoby ale nie wiem jak to wyłączyć. może ktoś miałby instrukcję obsługi albo opis jak to zrobić. z góry wielkie thanks. :D

martinez

Awatar użytkownika
WiRaGe
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: WiRaGe » śr kwie 18, 2007 12:24

Nie wiem czy mam racje ale spróbuje Ci pomóc.Z tego co piszesz radio masz nieorginalne VW wiec niema w nim zasilania anteny,wyjmij radyjko i sprawdz czy masz zamontowany separator antenowy: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=182617534
Ostatnio tez montowałem Sonówke i miałem taki problem po montażu separatora problem zniknął, i radio odbiera znacznie wiecej stacji z dużo wiekszego zasięgu
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
marcin_n
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marcin_n » śr kwie 18, 2007 18:00

WiRaGe,
dzieki za podpowiedz, mam nadzieje ze pomoze bo naprawde mnie to denerwuje. :pub:

martinez

Awatar użytkownika
WiRaGe
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: WiRaGe » śr kwie 18, 2007 18:42

marcin_n pisze:dzieki za podpowiedz, mam nadzieje ze pomoze bo naprawde mnie to denerwuje.
Mam nadzieje ze cos to pomoze.Pozdrawiam :pub:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”