pukanie w boczku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pukanie w boczku
Mam problem bo na poprzecznych nierównościach cos mi stuka w tylnym boczku jakby jakiś plastik o drugi się obijała- nie wiem co to może być , czasami to jest a czasami tak mnie wkurza że już nie wiem czy je ściągać. To na pewno nie od zawiechy, ani półka z bagaznika ani nic z bagaznika tylko coś w boczku. Co to może być????
- Paweł Marek
- V.I.P.

Boczek u góry jest mocowany na trzech metalowych zapinkach. Mogła któraś wypaść. Odkręć tylko 3 śróbki mocujące boczek z przodu i trochę go górą odegnij, zobaczysz o co biega. Trzeba go unieść, docinąć i popchnąć w dół, powinno to być to. Być może trzeba jeszcze będzie odkręcić pozostałe mocowania boczka u dołu i z tyłu (ten bolec co trzyma oparcie kanapy głównie).
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Tam sa takie styropianowe dystanse czy cos. Cokolwiek to ma byc, u mnie jeden mniejszy wypadl i latal tam sobie ocierajac o drugi wiekszy
Wlasnie stad ten dziwny dzwiek byl.
Odchylilem boczek poprawilem ten styropian i cisza.
Odchylilem boczek poprawilem ten styropian i cisza.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...