pukanie w boczku

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
PinkFloyd
Lord GTI
Lord GTI

pukanie w boczku

Post autor: PinkFloyd » pn kwie 16, 2007 21:45

Mam problem bo na poprzecznych nierównościach cos mi stuka w tylnym boczku jakby jakiś plastik o drugi się obijała- nie wiem co to może być , czasami to jest a czasami tak mnie wkurza że już nie wiem czy je ściągać. To na pewno nie od zawiechy, ani półka z bagaznika ani nic z bagaznika tylko coś w boczku. Co to może być????

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn kwie 16, 2007 21:57

Boczek u góry jest mocowany na trzech metalowych zapinkach. Mogła któraś wypaść. Odkręć tylko 3 śróbki mocujące boczek z przodu i trochę go górą odegnij, zobaczysz o co biega. Trzeba go unieść, docinąć i popchnąć w dół, powinno to być to. Być może trzeba jeszcze będzie odkręcić pozostałe mocowania boczka u dołu i z tyłu (ten bolec co trzyma oparcie kanapy głównie).

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: inek01 » pn kwie 16, 2007 23:11

Tam sa takie styropianowe dystanse czy cos. Cokolwiek to ma byc, u mnie jeden mniejszy wypadl i latal tam sobie ocierajac o drugi wiekszy :panna: Wlasnie stad ten dziwny dzwiek byl.
Odchylilem boczek poprawilem ten styropian i cisza.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...

Awatar użytkownika
PinkFloyd
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: PinkFloyd » wt kwie 17, 2007 07:05

dzieki bede robił w weekend :pub: mam nadzieje ze to to.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”