BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wg mnie w T$ były inne fele. Te co ma Savo są od Audi 200 wstawione w firmie tuningowej Treser w Niemczech. Zaraz po tym jak auto wyjechało z fabryki przeszło gruntowna przemianę. Coś jak Golf Rallye tyle że nie wykonywane w VW.Bavwtek pisze:Według mnie te fele są za duze do jetty i tak dziwnie wygladaja i powiem ci że umnie lata T4 na takich alusach wiec nie pasuja do jetty wielkosciowo , ja bym je wypolerował i sprzedał i kupił jakies fele bardziej pasujace do jetty
Ciszaaa Ciszaaa i znowu zaszumiało ....
A więc tak kolejną zmianą są felgi Estorill seryjnie montowane w wersji Fire&Ice ... z braku takowych teraz pieniędzy narazie będa siedziały w sedanie. Oponki 195/50 ... auto ciut podniosło się, dlatego obniżę jeszcze przód ale to dopiero po założeniu.....
Małe fotki :
... po załozeniu tego czegoś
... zderzak został zdjęty i teraz czas na polerowanko .... po tym zabiegu zostanie zamontowana dokładka GTI no i jak powyżej napisałem obniżone.
A więc tak kolejną zmianą są felgi Estorill seryjnie montowane w wersji Fire&Ice ... z braku takowych teraz pieniędzy narazie będa siedziały w sedanie. Oponki 195/50 ... auto ciut podniosło się, dlatego obniżę jeszcze przód ale to dopiero po założeniu.....
Małe fotki :
... po załozeniu tego czegoś
... zderzak został zdjęty i teraz czas na polerowanko .... po tym zabiegu zostanie zamontowana dokładka GTI no i jak powyżej napisałem obniżone.
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: