Podświetlenie włącznika świateł...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- adurweb
- Użytkownik

- Kontakt:
Podświetlenie włącznika świateł...
Witam.
Dzisiaj wymieniałem żarówki w podświetleniu zegarów i w związku z tym, musiałem wyciągać włącznik świateł i czujnik ABS i poduszki. I teraz nie pamiętam, czy one były podświetlane, bo u mnie teraz nie są, mogłem coś rozłączyć niechcąco. Czy u kogoś to jest podświetlane fabrycznie? Nie chodzi mi o zapalanie się czujników po włączeniu zapłonu, tylko o podświetlenie znaczków świateł itp. na lewo od kierownicy. Pali mi się tylko w pokrętle światło pozycyjne.
Z góry dzięki.
Dzisiaj wymieniałem żarówki w podświetleniu zegarów i w związku z tym, musiałem wyciągać włącznik świateł i czujnik ABS i poduszki. I teraz nie pamiętam, czy one były podświetlane, bo u mnie teraz nie są, mogłem coś rozłączyć niechcąco. Czy u kogoś to jest podświetlane fabrycznie? Nie chodzi mi o zapalanie się czujników po włączeniu zapłonu, tylko o podświetlenie znaczków świateł itp. na lewo od kierownicy. Pali mi się tylko w pokrętle światło pozycyjne.
Z góry dzięki.
-
kley
- JayT
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Jak już mówimy o lutowaniu, to może lepiej kup od razu jakąś super-hiper-jasną diodę zamiast żarówki? Świeci tak samo, pobiera mniej prądu i nie przepala się tak często, jak żarówka (sprawdzone, nie wyssane z palca!)kley pisze:20zł albo 90gr jak kupisz sama zarowke i przelutujesz do orginalnej obudowy