Z jakiej wersji to fotele ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Z jakiej wersji to fotele ??
Czy fotele z kazdego mk2 beda pasowac do kazdego mk2??
Czy były jakies modyfikacje w trakcie produkcji??
Czy były jakies modyfikacje w trakcie produkcji??
Ostatnio zmieniony czw kwie 12, 2007 18:41 przez Bordos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Octavia 1 '99
- Silnik: AEE
- Kontakt:
te przed wrześniem 89 mają troche inne fotele. np oparcie nowego typu nie pasuje do siedziska starego typu i na odwrot. jest rioznica w mechanizmie regulacji oparcia. rozstaw szyn jest taki sam. ja mam fotel kierowcy w swoim wlasnie starego typu i pasuje musialem wymienic bo mialem oparcie przelamane a te starego tupu mialem za piwko wiec nie wybrzydzalem i te stare mialy mozliwosc skladania oparcia tak jak w 3 drzwiowym tylko nie bylo tego mechanizmu trzeba dwa haczyki pociagnac na dole (chodzi mi o siedzenie z 5 drzwiowego przed 89 czyli ogolnie jak przekladasz caly fotel to pasuje natomiast samego oparcia nowego typu nie wstawisz do starego itd
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
A dokladnie z GT.. czyli tzw polkubelkiLeon_Wechtel pisze:cos mi się wydaje ,że to fotele z mk3A potrafisz moze stwierdzic od jakiej wersji sa te fotele??
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
Gitner pisze:A dokladnie z GT.. czyli tzw polkubelkiLeon_Wechtel pisze:cos mi się wydaje ,że to fotele z mk3A potrafisz moze stwierdzic od jakiej wersji sa te fotele??
Pozdro
Gitner
A jak są z mk3, a siedzą w mk2 tzn ze podejda do kazdego mk2?
Na jakiej zasadzie to się przekłada?
Szyny foteli się zmienia czy prowadnice??:D
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Spawasz szyny z foteli z MK2 do foteli z MK3..Bordos pisze:Szyny foteli się zmienia czy prowadnice??:D
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Octavia 1 '99
- Silnik: AEE
- Kontakt:
jesli przespawasz "nogi" fotela z mk2 do fotela od mk3 to do kazdego mk2 ten fotel bedzie pasowal. nie wiem czy o to Ci chodziło ale tak to zrozumialemBordos pisze:Czyli te juz do kazdego mk2 podejdą?
[ Dodano: 12 Kwi 2007 22:32 ]
Bordos, a te fotele co fotki dałeś to nie przypadkiem z czerwonego mk2 gtd z Choczewa walnietego z przodu?