Długość Paska wentylatorów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
Długość Paska wentylatorów
Witam czy mógłby mi ktos podac długość tego cieniutkiego paska klinowego łaczacego oba wentylatory chłodnicy. Nie mam starego a chciałbym kupic nowy tylko potrzebna jest długosć. zgóry dziękuje pozdrawiam 

NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!
Sprzedam przednie wzmocnienie golf 4 bez klimy,
Sprzedam przednie wzmocnienie golf 4 bez klimy,
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
to cienki ten sklep albo sprzedawcy nie bardzo chcą cokolwiek sprzedaćPrzewodnik pisze:no i byłem i kazali mi podać długosć bo jest podobno kilka rodzjów![]()
podjedź autem i niech przymierzają, jak jutro nie zapomne to ci zmierze stary
a powiem Ci coś jeszcze, że da sie go założyć bez odkręcania tej pokryw blaszanej
z wentylatorami,
a jak byś mocno się sprężył to odkręcisz pod sklepem 4 śruby kluczem 10 i swoimi
sprawnymi raczkami po lekkim odchyleniu tej blaszki włożysz paseczek

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no raczej !!RobertP pisze:o cienki ten sklep albo sprzedawcy nie bardzo chcą cokolwiek sprzedać
Jacyś niezbyt....
A jakbyś odkręcił poprostu ten pasek i pojechał

Nie wiem jak to wygląda ale srzelam ze silniczek napedza jeden wentylator i przez pasek drugi !! Wiec na jednym powinieneś zajechać spokoojnie D:D:D:D

- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
to weź jednego z nich za wsiaszPrzewodnik pisze:albo nie maja pojecia o co chodzi albo chcą znac długosć

poaż im o co chodzi, mają programy w ktorych moga podejrzeć o jaki pasek chodzi
mają kupę książeczek w których wszystko jest opisane
chyba trafiłeś na niezbyt rozgarniętych sprzedawców i jeszcze w dodatku leni

[ Dodano: Pią Kwi 06, 2007 00:35 ]
tak jest jak piszesz !To_mas pisze:Nie wiem jak to wygląda ale srzelam ze silniczek napedza jeden wentylator i przez pasek drugi !! Wiec na jednym powinieneś zajechać spokoojnie D:D:D:D

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no dokładnie !!!! nic im sie nie chce A najbardziej to by ich ucieszyło jakbyś im powidzeiał nr częśći !!! zeby szukać nie musiał :PPRobertP pisze:mają programy w ktorych moga podejrzeć o jaki pasek chodzi
mają kupę książeczek w których wszystko jest opisane
chyba trafiłeś na niezbyt rozgarniętych sprzedawców i jeszcze w dodatku leni![]()
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
ja mam podwójny wentylator i wczzoraj zmierzyłemjaszczur pisze:860 dla wersji z automatem w zależności od wersji a tu masz oznaczenia conitechu 2PJ800 i 2 2PJ860 Urządzenia napędzane: agregat napędzany: dodatkowy wentylator
i mam 862 (na zewnątrz), ale nie mam automata ani agregat klimy,
poprostu drugi wentylatorek napędzany paskiem z pierwszego
silnika elektrycznego tego wentylatora
Sharan - AFN
Sharan - AFN
napewno w 1,9 TD AAZ były dwa bo autor tematu ma dwa i ja mam takżeszatanek pisze:Witam, panowie chciałem zapytac przy jakich silnikach w MK3 montowali 2 wentylatory chłodnicy? Ja mam AFN i u mnie jest jeden wentylator.

Sharan - AFN
Sharan - AFN