Witam !!!
Mam pytanie:ile kilometrów może przejechać Golfik III 1.6 z silniczkiem ABU zanim trzeba będzie zrobić jakiś poważniejszy remoncik silniczka. Mój Golfik przebrykał już 177tyś.kilometrow myśle że to już sporo ile jeszcze może przejechać bez remontu dodam że cały czas jeździł na benzynce nie był gazowany gazem wymieniam mu na czas wszystko co trzeba oleju nie bierze nie kopci z wydechu płyn chłodniczy nie zmienia barwy jaki wlewam taki spuszczam olej też w porządku filtr powietrza jest suchy bez najmniejszego śladu oleju. Ile jeszcze może pociągnąć?
Pozdrawiam !!!
Ile kilometrów może przejechać Golfik III ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja go nie katuje nawet nie mam za bardzo gdzie nie zrywam słowem jeżdżę spokojnie.Sprowadziłem go z niemiec kupiłem go z domu nie z komisu ci ludzie od których go wziąłem to ludzie w średnim wieku mieli go od mowego jeżdziła nin matka tego gościa od krórego go kupiłem miał wtedy 110tys.kilometrów i do tej pory nie miałem z nim problemów.Jak myslicie pochodzi jeszcze?
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: