sprzęgło mk2 plisss pomozcie!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lukdohc
- Mały gagatek
- Kontakt:
sprzęgło mk2 plisss pomozcie!!
witajcie, mam taki problemik dzis zauwazylem cos takiego- normalnie jak sie da samochod na pierwszy bieg i posci calkowicie sprzeglo bez gazu do zgasnie.... a moj nie gasnie jedzie do przodu tak jakby mial wcisniete sprzeglo, czyli co mam podciagniete za bardzo sprzeglo?? i druga sprawa pewnie tak jakis czas jezdzilem jakie sa tego konsekwencje, moze przez to wiecej palic? a moze ma mniejsza moc? prosze o jakas odpowiedz z gory dzieki aha i co zrobic z tym.. dzieki narka
Skoro wczesniej tak nie miales, to watpie zeby Ci sie samo podciagnelo, moze po prostu Ci sie juz wyslizgalo, konsekwencje tego takie, ze bedzie wiecej palic, bedzie slabszy i jak dlugo tak jezdziles, to licz sie z tym, ze bedziesz musial wymienic sprzeglo...
[url=http://www.twojafura.pl/auta/2403/crupez-citroen-saxo]Moje auto znajdziesz na [b]TwojaFura.pl[/b][/url]
No widzisz, to jest tak jakbys na polsprzegle jezdzil caly czas i dlatego slaby i pali duzo. Moj kumpel mial tak w furce, ze Mu sie linka po prostu gdzies blokowala i nie odbijalo sprzeglo do konca, zobacz, moze Ty tez tak masz (oby to bylo tylko to)
[url=http://www.twojafura.pl/auta/2403/crupez-citroen-saxo]Moje auto znajdziesz na [b]TwojaFura.pl[/b][/url]
Ja mam tak samo,ale przy ruszaniu tego nie sprawdzałem,natomiast jak juz ruszę i puszczę sprzęgło całkowicie nie gazując to samochód sobie jedzie sam na wolnych obrotach i nie zgaśnie.Tak jest na pierwszym jak i na drugim biegu.Kolega w audi w tym samym silniku ma to samo.Ale czy tak ma być tego nie wiem,natomist w benzyniaku nie dało się tak.Ja tak czasami jeżdżę i nic się nie dzieje
-
- Gadatliwa bestia