ja też z moim szybrem mam problema, zapytam doswiadczonych kolegów; czy to sanki czy cuś innego;
szyberek uchyla się i zamyka normalnie ale nie mogę go schować w dach, obniża się zaczyna iść do tyłu i coś jakby go blokuje. Czy to standardowy objaw? oczywiście potem z powrotem normalnie wraca, moze tylko jakiś syfik go tam blokuję (chciałbym aby to tylko jakiś błachy temat był bo te naprawy za parę czy kilsaet złotych mnie przerażają)
Naprawa szybra Mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sczypior22
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam na koncu sanek jest zabezpieczenie taki plastik przykrecony na jedna srubke odkrec , ogkrec tez szybe od prowadnic 4 srubki gwiazdki i sciag takze oslone szyberdachu tez 4 srubki i 4 prowadniczki ,po tym mozesz zlapac te sanki ktore sie polamaly razem z mechanizmem krecac silniczkiem ( kluczem ampulowym ) wysowac przypatrz sie dobrze jak to wchodzilo zebys nie mial pozniej problemu z wsadzeniem z powrotem pozdr
Golf III 1.8 GT
- Wardek
- Mały gagatek
ja też bym prosił instrukcje naprawy o której mowa na poprzedniej stronie.. na: kante001@poczta.fm
Audi A6 C4 2.5 TDI AEL Quattro Avant
VW Golf 1.9 TDI 1Z
było: Passat B5FL AWX, A6 C4 1.9TDI, Mercedes 814 6.0 D, Golf III 1.8, Renault Safrane 2.1TD, Vectra B 2.0, Polonez, Łada, 126P, MZ, WSK..
VW Golf 1.9 TDI 1Z
było: Passat B5FL AWX, A6 C4 1.9TDI, Mercedes 814 6.0 D, Golf III 1.8, Renault Safrane 2.1TD, Vectra B 2.0, Polonez, Łada, 126P, MZ, WSK..