(MkII)Czy możliwą rzeczą jest,aby po wymianie......
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Byłem dzisiaj u mechanika na wymianie oleju i przy okazji sprawdził przegłuby i całe zawieszenie.Z tego co widziałem to wszystko OK,tylko coś lekko stukało przy skrzyni i sama skrzynia dość głośno szumiała jak się kołem ruszyło.Później mechanik stwierdził,że mogą to być przegłuby przy skrzyni,lub skrzynia już zaczyna padać.Olej w skrzyni czysty i na poziomie,a z biegami nigdy nie miałem problemu.Teraz jestem w kropce i nie wiem co mam robić.Może zacznę od wymiany oleju w skrzyni,tylko jaki wlać?Poradźcie coś
- MaSa_Golf
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Moj kuzyn, mial w mk2 podobne objawy, mechanik mowil ze to przeguby, ale nie mial kasy i nie wymienil, i co sie okazalo??
Byl na zbieznosci i okazalo sie ze sworznie wachaczy ma kompletnie zjechane i luzne , po wymianie pukanie podobne do pukania przy zluzytych przegubach zniklo, a koszt o wiele mniejszy, bo za sworzen dal 30 zl (niemiecki) a wymienil sam
Byl na zbieznosci i okazalo sie ze sworznie wachaczy ma kompletnie zjechane i luzne , po wymianie pukanie podobne do pukania przy zluzytych przegubach zniklo, a koszt o wiele mniejszy, bo za sworzen dal 30 zl (niemiecki) a wymienil sam