gazniki solex
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
no dobra dowiadywalem sie co nieco o tym wszystkim i jeszcze chcialem uslyszec czy warto rzezbic w gaznikach czy lepiej digifanta zapodac
[ Dodano: Pon Kwi 09, 2007 16:50 ]
a jeszcze za jaka monete mozna popchnac takie solexy sa ok nie maja luzu na przepustnicach nie wiem jak to smigalo bo wyczochralem z ritmo niestety nie dzialalo
[ Dodano: Pon Kwi 09, 2007 16:50 ]
a jeszcze za jaka monete mozna popchnac takie solexy sa ok nie maja luzu na przepustnicach nie wiem jak to smigalo bo wyczochralem z ritmo niestety nie dzialalo
widze zę wygrzebałeś gażniki SOLEX, ja dwa komplety gażników z ritmo, sprzedałem za 1000zł tylko że były w super stanie.Jeśli masz podstawe pod gażniki to kolejne 250zł.Wystaw na allegro długo niebędziesz czekał na kupca.
A wracają do tematu gażniki solexa sprawiają sporo kłopotów, z regulacją i pózniejszą eksplotacją, to temat tylko dla autek używanych na niedziele
A wracają do tematu gażniki solexa sprawiają sporo kłopotów, z regulacją i pózniejszą eksplotacją, to temat tylko dla autek używanych na niedziele
PROSTE SĄ DLA TWARDZIELI ZAKRĘTY DLA MYŚLĄCYCH