Hey, jakie macie cisnienie sprezenia w RP-kach, bo ja mam 13,9 13,8 13,9 13,8 i to wg mnie jest dziwne, ze takie wysokie, bo w danych podaja, ze prawidlowe jest od 10 do 13. Napiszcie co o tym myslicie...
pzdr.
[mk2] Cisnienie sprezenia w RP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
**marceliii ja nie wiem, bo sie na tym nie znam 
**gipson co do glowicy to nie znam Jej przeszlosci. Cisnienie czytalem na jakiejs stronce, ze powinno byc miedzy 10-13.
A moje pytanie tyczy sie tego czy sie nic nie dzieje jak jest taka wysoka kompresja, ten mechanior co mi mierzyl (dobry znajomy, jedyny dobry szpec od VW w Rzeszowie) to powiedzial, ze to bardzo dobrze, w sumie to Mu wierze, ale chce sie jeszcze Was, SUPER MÓZGUFF spytac
:):)
pzdr.

**gipson co do glowicy to nie znam Jej przeszlosci. Cisnienie czytalem na jakiejs stronce, ze powinno byc miedzy 10-13.
A moje pytanie tyczy sie tego czy sie nic nie dzieje jak jest taka wysoka kompresja, ten mechanior co mi mierzyl (dobry znajomy, jedyny dobry szpec od VW w Rzeszowie) to powiedzial, ze to bardzo dobrze, w sumie to Mu wierze, ale chce sie jeszcze Was, SUPER MÓZGUFF spytac

pzdr.
[url=http://www.twojafura.pl/auta/2403/crupez-citroen-saxo]Moje auto znajdziesz na [b]TwojaFura.pl[/b][/url]