Pompe centralnego zalewa woda
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
skarredasch
- Ma gadane

Pompe centralnego zalewa woda
u znajomego, nawet dwóch, pompę centralnego zalewa woda i przestaje działać...
gdzie są te nieszczelności??
myślałem o uszczelce bagażnika albo o lampie prawej...
miał już ktoś wodę w bagażniku??
ps...teraz już raczej mrozów nie będzie, ale obawiam się, że po wpompowaniu przez pompę wody do wężyków i siłowników przy jesiennych mrozach wszystko popęka...już słyszałem o takim przypadku...
ps...teraz już raczej mrozów nie będzie, ale obawiam się, że po wpompowaniu przez pompę wody do wężyków i siłowników przy jesiennych mrozach wszystko popęka...już słyszałem o takim przypadku...
Ostatnio zmieniony sob kwie 07, 2007 15:45 przez skarredasch, łącznie zmieniany 1 raz.
W Variancie pompka znajduję się koło koła zapasowego , więc woda może dostawać się lampą , otworami pod samochodem obok zderzaka tylnego (są tam zaślepki , może wypadły) , uszczelka klapy też może być..........tylko pompka jest obudowana styropianem , więc i zabezpieczona .skarredasch pisze:u znajomego, nawet dwóch, pompę centralnego zalewa woda i przestaje działać...
-
skarredasch
- Ma gadane

damcio151, ja w variancie nie narzekam...ale znajomy ma w mk3 3-drzwiowym taki problem...niby wszystko ok, można i bez centralnego, ale jednak przydaje się, tym bardziej, że tylko centralnym otwiera bagażnik bo zamek mu się rozpadł jakiś czas temu...
pompka jest w styropianowej obudowie chyba we wszystkich mk3...
jakoś u niego zawsze jest pełno wody w styropianie i pewnie w pompie też...a z wodą jakoś nie chce działać...
pompka jest w styropianowej obudowie chyba we wszystkich mk3...
jakoś u niego zawsze jest pełno wody w styropianie i pewnie w pompie też...a z wodą jakoś nie chce działać...
- Misiek_B
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Raczej napewno woda od lampy się dostaje, ale warto sprawdzic niech ktos siedzi w bagazniku a drugi wodą zleje dokładnie tył golfa i musi byc widac z którego miejsca sie wlewa, sprawdzony sposób 
[b][size=150][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=106888]Mój czerwony Golfik[/url][/size][/b]
Zapraszam vw maniaków z podkarpacia równiez na forum - http://www.vag-podkarpacie.pl
Zapraszam vw maniaków z podkarpacia równiez na forum - http://www.vag-podkarpacie.pl
-
greg
-
skarredasch
- Ma gadane

-
skarredasch
- Ma gadane