Siema. Ma ktoś schemat mocowania halogenów w szeroki zderzak do mk2? Kupiłem zderzak, halogeny ale nie wiem czy mocuje sie je do zderzaka czy do dolnego pasa. Gdzie ewentualne mocowania mozna dopaśc.
Dzięki
Mocowania halogenów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mocowania halogenów
Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2007 23:32 przez Wzmocniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic lepszego od Golfa drugiego. Co by nie, jakoby hej.
Miałem podobny problem, kupiłem halogeny w szeroki zderzak ale bez mocowań, o mocowaniach możesz praktycznie zapomnieć, szukałem i nikaj nie znalazłem, tego już się chyba nie dostanie no może przy odrobinie szczęścia na szrocie...
W każdym bądź razie zrobiłem stopke którą przykręciłem do tej listwy pod zderzakiem która leci nad otowrem halogenów, halogen przymocowałem wkrętami do stopki ( w kształcie litery L) całość potraktowałem silikonem by kajś woda sie nie przedostała i gotowe
Troche było żeźbienia ale...... powodzenia w pracach
W każdym bądź razie zrobiłem stopke którą przykręciłem do tej listwy pod zderzakiem która leci nad otowrem halogenów, halogen przymocowałem wkrętami do stopki ( w kształcie litery L) całość potraktowałem silikonem by kajś woda sie nie przedostała i gotowe
Troche było żeźbienia ale...... powodzenia w pracach
Jak się nie da jak się da