Naprawa szybra Mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sczypior22
- Nowicjusz
- Kontakt:
chcilem to jeszcze nagwintowac ale mialem proble ze znalezieniem na naszym rynku gwintownika M2 w pojedynczym opakowaniu byly tylko zestawy za ponad stowe, w kazdym razie trzyma sie to kupy i to calkiem dobrze (a uwazajcie zebyscie nie zlamali wiertla i nie zostal kawalek w otworze bo po zawodach)
Golf III 1.8 GT
a czy wymontowałeś szyber przed wymontowaniem sanek?? czy udało Ci się je wyciągnąć bez demontażu?? Bo ja w tą sobotę (najprawdopodopodomniej zabieram się za naprawę )sczypior22 pisze:tak w miejscu gdzie pekly, tam jest akurat tyle miejsca zeby rozwiercic 1.5 wiertlem ( wiecej nie ma sensu bo scianka wokol otworu bedzie za cienka ) jedna i druga strone po czym wsadzilem precika o grubosci 1.6 razem z poxipolem warto poczekac az sie dobrze zeschnie pozdro
Pozdrawiam
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
Unicron
Unicron@go2.pl
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t= ... ght=szybertu jest post o którym pisałem - tam wypowiadał się jeden forumowidcz, który ma opis naprawy szyberdachu. Napiszcie do niego, a napewno Wam pomoże, bo to jest bardzo wpożo forumowicz
Ostatnio zmieniony śr kwie 13, 2005 23:04 przez Unicron, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Unicron
Unicron@go2.pl
Unicron
Unicron@go2.pl
Poproszę również instrukcję: prome12@o2.pl
Nie tylko szyber jest wadliwy, ja już od tygodnia szukam panewek do mojego silnika. Wszędzie mi dają za długie i z za grubym zamkiem. Może wał mam z innego silnika???
Nie tylko szyber jest wadliwy, ja już od tygodnia szukam panewek do mojego silnika. Wszędzie mi dają za długie i z za grubym zamkiem. Może wał mam z innego silnika???
Carpe Diem - Memento Mori