Sprawa wygląda następująco
Gofra mam od trzech tygodni , więc przedwczoraj zabrałem się za czyszczenie styków w samym silników wyczyściłem :
-klemy
-kable i styki od rozrusznika
-czujniki
Przy okazji zamatowałem radio (tak jak byc powinno jak wrzucałem luz to mi całe latało) ale tam niechcący wyskoczyła mi wtyczka od antenny
Wyczyściłem strasznie saśniedziała żarówke ,migacza bocznego ( teraz ją wywalilem bo nadal była zaśnizała ale dzialal)
Przychodze po południu bo mówie przestawie gofra bo panowie latają i wlepiajaą mandaty za to że autka stoja na chodniku a tu klops akumulator siadł
Jak to mogła być przyczyna? wszystko popodłanczałem w silnku tak jak było czy to wina radia?
Akumulator się rozładował
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Akumulator się rozładował
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
radio do silnika podlaczylesgrandilodz pisze:wszystko popodłanczałem w silnku
a aku moze miales juz stary i jak dostal radyjko, to za duzo bylo juz na niego, sprawdz napiecie na aku ok 13-14V poinno byc, pzdr
just do it:)
moje cudo http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=971572&sid=850f22cf6962c38706d83579013f4a00#971572
moje cudo http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=971572&sid=850f22cf6962c38706d83579013f4a00#971572
- grandi
- Lord GTI

To_mas pisze:mozliwe ://grandilodz pisze:czy to wina radia?
Moze jednak źle podłączyłóeś to radiohmm jak naładujesz aku to odłącz radio wogole i sprawdź czy Ci sie stanie to samo !!!!!! Tak najszybciej znajdziesz chyba usterke
No mozesz sie jeszcze bawić miernikami co pobiera prąd itd ...
Tylko że jężeli chodzi o radio to wziąłem te zaczepy na suwnicy tylko zaczepiłem zeby nie wyskakiwało nic więcej nie robiłem
- grandi
- Lord GTI

Przyszedłem juz z naładowanym aku odpaliłem gofra i chciałem właczyć ale niestety nie zadzialalo wszystkie kable są podłaczone dobrze i jeszcze bezpiecznik od radia wywalil może się popsuło w środku ale na pewno to wina radia