wytrzyma wytrzyma ale lato się zbliza sama przyjemność a takie zgrzyty w takim aucie i jeszcze w mieście-wstydPiter.5 pisze:pioan1, ok,ale mam nadzieje ze jeszcze troche wytrzyma
aha fotki jutro
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
U mnie tez cos podobnego zaobserwowalem - dolaczam sie do pytaniapalson pisze:8. zaczęlo coś trzeszczeć w prawym przednim kole ale nie cały czas tylko np przy skrecaniu i jednoczesnym hamowaniu lub puszczaniu z hamulca
Sprobuj zlokalizowac przekaznik sterujacy otwieraniem, zamykaniem centralnego zamka. Mialem taki problem w poprzednim samochodzie i przyczyna byl wlasnie przekaznik.palson pisze:9. centralny zamek przy otwieraniu czasami szaleje i zamiast otworzyć to otwiera i zamyka więc trzeba z kluczyka otwierać gdzie sytuacja sie też czasami powtarza - o co chodzi???????
U mnie też pólka trzeszczała, ale to pewnie przez głośniki bo dosyć ciężkie są. Kupiłem troche uszczelki (do rynny bo najlepiej pasowała) przykleiłem tam gdzie sie pólka opiera i cisza.palson pisze:11. zaczely trzeszczeć plastiki i to mnie bardzo wkurza, szczegolnie deska rozdzielcza i tylnia półka
musiałyby być felerne albo eksploatowane w ekstremalnych warunkach, ja moje wymieniałem po 150tys km, z 50% sprawnościąpalson pisze:i teraz na koniec co mnie bardzo zdziwiło po zmianie kół na letnie powiedzieli mi, że tylne amorki są na wykończeniu....po 59 tys????????????????????????????
też tak mam, podobno to normalka, zresztą podłączenie VAGa też nie pokazało żadnych błędów w klimiepalson pisze:10. po uruchominu zapłonu ale nikoniecznie po uruchomieniu silnika coś mi regularnie cyka w klimatroniku , jakby jakiś zegar, może jakiś silniczek krokowy, nie wiem, jest to malo slyszalne aczkolwiek denerwujące
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 342 gości