Co sądzicie o wydechach sportowych KM ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co sądzicie o wydechach sportowych KM ???
Moze byl juz taki post ale zapytam raz jeszcze??Moze jakosc sie zmienila poniewaz przegladalem rozne forum i opinie byly raczej na NIE!!!Prosil bym o szczere wypowiedzi osob ktore uzytkuja badz uzytkowaly.Dzieki pozdrawiam
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Co sądzicie o wydechach sportowych KM ???
a ja polecam oryginał, gwarantuje ze wczesniej czy pozniej dojdziesz do tego samego wniosku, ze dzwiek to nie wsztsko, ze cisza to podstawa, a jedzi tak samo szybko i na oryginale i na głosnym,Cobra pisze:Moze byl juz taki post ale zapytam raz jeszcze??Moze jakosc sie zmienila poniewaz przegladalem rozne forum i opinie byly raczej na NIE!!!Prosil bym o szczere wypowiedzi osob ktore uzytkuja badz uzytkowaly.Dzieki pozdrawiam
tyle ze na głosnym ludzie sie obracaja i policjanty czepiaja
kup se oryginał i dospawaj koncowke jak juz tak bardzo chesz miec cos a'la sport
ja mam teraz oryginalne słomki z GTI i jest ok,
www.vrservice.pl
Re: Co sądzicie o wydechach sportowych KM ???
Miałem taki w Alfie i nie polecam, głośny jak .... fakt że barwa dźwięku była dość przyjemna. Jakość też nie ciekawa, po 30 tys, km w środku był całkowicie wydmuchany a na zewnątrz brała go rdza.Cobra pisze:Moze byl juz taki post ale zapytam raz jeszcze??Moze jakosc sie zmienila poniewaz przegladalem rozne forum i opinie byly raczej na NIE!!!Prosil bym o szczere wypowiedzi osob ktore uzytkuja badz uzytkowaly.Dzieki pozdrawiam
Pozdrawiam
Fakt że lepiej do oryginała końcówkę dospawać jak chcesz żeby ładniej wyglądało. Takową mam dopasowaną pod oryginałkę 80mm z nierdzewki. Leży tylko. Może ktoś chce za drobną opłatą.
Ja teraz mam końcowy tłumik ala Mugen. W sam raz nie za głośny nie za cichy. Bardzo podobnie buczy jak oryginał z dospawaną końcówką.
Ja teraz mam końcowy tłumik ala Mugen. W sam raz nie za głośny nie za cichy. Bardzo podobnie buczy jak oryginał z dospawaną końcówką.