[ Golf mk 2 ] by wojtek_sari, Jetta front str. 30
Moderator: G0 Karcio
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wojtek_sari, normalnie nadrobiłem braki co miałem w twoim temacie ) i zmieniło sie tu tyle ze nie wiem od czego zacząć :PPP hehe
Felunek bajer !! ) listwy tez(i juz wiem czemu tamte sprzedajesz:P) hehe
antenka na dachu tez sie fajnie prezentuje no i lotka oczywiscie :D
A jeśli chodzi o zdesie to bardzo mi sie podoba na szerokim !!!!! fajnie sie komponuje z listawami od GTI !!!! no i TYLKO I WYŁĄCZNIE 2 LAMPY !!!! i DOKŁADKA !!:)))
A jak jeszcze zapodzasz glebe to bedzie kozak !!:)))
powodzenia:)
A co z tym DigitFizem??(nie wiem czy dobrze napisałem:P)
Felunek bajer !! ) listwy tez(i juz wiem czemu tamte sprzedajesz:P) hehe
antenka na dachu tez sie fajnie prezentuje no i lotka oczywiscie :D
A jeśli chodzi o zdesie to bardzo mi sie podoba na szerokim !!!!! fajnie sie komponuje z listawami od GTI !!!! no i TYLKO I WYŁĄCZNIE 2 LAMPY !!!! i DOKŁADKA !!:)))
A jak jeszcze zapodzasz glebe to bedzie kozak !!:)))
powodzenia:)
A co z tym DigitFizem??(nie wiem czy dobrze napisałem:P)
-
- Forum Master
- Kontakt:
staram się i też nadrabiam czas "stracony" na szkołeTo_mas pisze:zmieniło sie tu tyle ze nie wiem od czego zacząć :PPP hehe
zosatną dwie tak jak jest:]To_mas pisze:o i TYLKO I WYŁĄCZNIE 2 LAMPY !!!!
dkoładka do szerokiego też jest :]To_mas pisze:DOKŁADKA !!:)))
Będzie przekładnay ale dopiero do instalcji z szesnastkiTo_mas pisze:A co z tym DigitFizem?
Digifiz inaczej digitalTo_mas pisze:nie wiem czy dobrze napisałem:P)
[ Dodano: 04 Kwi 2007 15:32 ]
hhehe taki sam komplet jak teraz mam na aucie za jakiś tydzień też bedę miał na sprzedaż :] tylko raczej bez listew wąskich puszcze :pTo_mas pisze:i juz wiem czemu tamte sprzedajesz:P
Dzięki wszsytkim za wypowiedzi i sugeste na temat zdesiów
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt:
grzaneczka997, heheh ty to zawsze wyczujesz
Zabrałęm się za "dawce" tzn. uwolniłem tłumik, belke tylną i zawias. Kupiłem już czerwonego hammerite, jutro czyszczenie i malowanie zacisków. Jak doprowadze belke do porządku to odrazu idzie razem z zawiasem do tyłu Tłumik troche mnie przeraża bo wydaje mi się że bedzie głośny, a takiego niechce. Zresztą zakochany jestem w dwururce wygietej do góry, ale jakoś napasowac nie umie nigdzie;/
I tak się to powoli toczy
[ Dodano: 04 Kwi 2007 21:29 ]
Aha zapomniałem o fotkach
Zabrałęm się za "dawce" tzn. uwolniłem tłumik, belke tylną i zawias. Kupiłem już czerwonego hammerite, jutro czyszczenie i malowanie zacisków. Jak doprowadze belke do porządku to odrazu idzie razem z zawiasem do tyłu Tłumik troche mnie przeraża bo wydaje mi się że bedzie głośny, a takiego niechce. Zresztą zakochany jestem w dwururce wygietej do góry, ale jakoś napasowac nie umie nigdzie;/
I tak się to powoli toczy
[ Dodano: 04 Kwi 2007 21:29 ]
Aha zapomniałem o fotkach
-
- Forum Master
- Kontakt:
hehehkokos_bp pisze:Ja nie wyobrażam sobie golfa mk2 bez szerokiego zderzaczka;)
to mnie cieszy, jak stoje wieczorem na swiatłach to kierowcy z auta obok tylko zapatrzeni w trzy punkty tzn. światła, felgi, ja ; światła, felgi, ja itd. nie wyobrażam sobie co bedzie jak dam glebeDic pisze:bardzo fany podoba mi sie
-
- Forum Master
- Kontakt: