Cykanie podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
u mnie podobnie tylko, ze jak sie jedzie równomiernie ale nie zawsze podczas jazdy co jakis czas sie odzywa jakby odgłos jakiejś sowy, albo miaułknięcie kotka małego (nie zadnego sierściucha i pierzastego nie rozjechała mama ) włąsnie też po prawej stronie z przodu mam 1.4 AEX chyba to jest jednopunktowy
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
- piotrek1313
- Użytkownik
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Ktos mi powie o co chodzi z tym odgłosem? czy mam sie zamartwiać czy byc spokojna bo cos po prostu tak sobie pracujeTynek pisze:O to widze Młoda że mamy to samo... A gdzie można dostać taką fajną naklejkę??Pozdro...
A o naklejke dawaj do Jaszczura 5 albo 7 zlotych płaciłam
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
Sorry że odświeżę.
Więc u mnie z tym cykaniem jest tak jakby sie wydobywało z Kolektora wydechowego ... Jest to dość denerwujące... Nasila sie wraz ze wzrostem obrotów czym mocniej nacisne na gaz tym jest głośniejsze, na postoju podczas dodawania gazu też słychać ... Aaa i jak mam już silniczek rozgrzany to tak tego nie słychać jak na nie rozgrzanym :] Wiec dobrze trafiłem ? że może to być uszczelka na kolektorze wydechowym ? bo ogólnie sprawdziłem układ i nigdzie nie widać żadnych dziur ...
Więc u mnie z tym cykaniem jest tak jakby sie wydobywało z Kolektora wydechowego ... Jest to dość denerwujące... Nasila sie wraz ze wzrostem obrotów czym mocniej nacisne na gaz tym jest głośniejsze, na postoju podczas dodawania gazu też słychać ... Aaa i jak mam już silniczek rozgrzany to tak tego nie słychać jak na nie rozgrzanym :] Wiec dobrze trafiłem ? że może to być uszczelka na kolektorze wydechowym ? bo ogólnie sprawdziłem układ i nigdzie nie widać żadnych dziur ...
Ostatnio zmieniony pn kwie 28, 2008 01:33 przez Skulek, łącznie zmieniany 1 raz.
...