Witam. W radyjku tym mam wtyczki euro i 1 wolne wyjście powyżej. Chce podpiac wzmaka i potrzeba mi wyjscia chinch. Czy takie coś:
http://www.bluespot.co.uk/stock/auxin.asp
załatwi sprawe. Aha, wzmak ma 4 wyjscia i nie bardzo wiem jak je wykorzystać. Jak je zmostkowac(slyszalem ze mozna-2 wyjscia na skrzynie basowa, i 2 na glosniki w drzwiach)?
Pilna sprawa. Prosze o porade. Pozdrawiam
blaupunkt cd33 lausanne-opinii potrzeba
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
kup takie przejście http://allegro.pl/item179325347_blaupun ... i_iso.html i nie będzie problemu
a co to za wzmacniacz ? zmostkować może i można, ale czy ten to dopóki nie podasz modelu, to nie powie nikt
a co to za wzmacniacz ? zmostkować może i można, ale czy ten to dopóki nie podasz modelu, to nie powie nikt
pch4480lx boschmann. Powiedz prosze jeszcze jak mam we wzmaku 2 pary wejsc na chinch to z radyjka jak puszcze wtyczke z dwoma parami takichże to po co je połączyć? jedna para wystarczy myśle? A co sie tyczy wzmaka to ma 4 wyjścia a do niego bedzie Dibeisi1215. To jak podlacze skrzynie na 1 wyjściu to reszta bedzie bezużyteczna, czy dwa wyjścia zmostkować do skrzyni puscic i bedzie lepiej grać?
nic nie rozumiem co piszesz - strasznie haotycznie to opisujesz
kupując w/w przejściówke, podłączasz radio w zależności od tego jak chcesz jedną lub dwoma parami RCA - jeśli chcesz podłączyć przód + sub to musisz puścić 2 pary RCA (chinchy). Nie znam wzmacniacza, bo nie ma co ukrywać, ale jest kiepściutki i nie wiem jak sie go mostkuje (sprawdź w instrukcji). Jeżeli da sie mostkować - to wiadomo, że w mostku ten sub zagra lepiej - ale nie spodziewaj sie cudów, ten sub to też cienizna
PS
napisz jasno, spokojnie i z przecinkami o co dokładnie Ci chodzi jeśli to co napisałem nie odpowiada w pełni na Twoje pytanie
kupując w/w przejściówke, podłączasz radio w zależności od tego jak chcesz jedną lub dwoma parami RCA - jeśli chcesz podłączyć przód + sub to musisz puścić 2 pary RCA (chinchy). Nie znam wzmacniacza, bo nie ma co ukrywać, ale jest kiepściutki i nie wiem jak sie go mostkuje (sprawdź w instrukcji). Jeżeli da sie mostkować - to wiadomo, że w mostku ten sub zagra lepiej - ale nie spodziewaj sie cudów, ten sub to też cienizna
PS
napisz jasno, spokojnie i z przecinkami o co dokładnie Ci chodzi jeśli to co napisałem nie odpowiada w pełni na Twoje pytanie