witam
Panowie mam maly problem, otóż przy wymianie zarówki w tylnej klapie klapie (od podświetlania tablicy) niechcący zrobiłem zwracie śrubokrętem... zaiskrzyło i przestały obie swiecic. Teraz męcze sie i szukam co może być przyczyna, że nie ma tam napięcia... sprawdzałem juz wszystkie styki Voltomierzem... ale napiecia nima. Moze jest tam jakies zabezpieczenie które nie wytrzymało tego zwracia i poszło? bezpieczniki tez sprawdzalem i są wszystkie całe... wszystko w autku swieci poza tablicą rejestracyjną...
jak macie jakies porady to z góry dzieki
pozdrawiam
oświetlenie tablicy rejestracyjnej padło
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
-
Marcin SoYa
te wtyczki sprawdzalem.... i przy tym skromnym do nich "dojsciu" to sie nakląłem co nie miara... ale są dobrze nasadzone... hmmm moze przeoczylem jakis bezpiecznik... ale nie wierze zeby za te dwie male lampki byl odpowiedzilany jakis bezpiecznik ... bo w aucie wszystko swieci ... i nic nie szfankujeprezesso25 pisze:Do każdej żarówki dochodzi wtyczka - sprawdź, czy czasem się nie poluzowała i nie spadła ze styków żarówki (często spadają podczas wymiany żarówek).
Sprawdź jeszcze raz bezpieczniki.
Pawlon159
VOLKSWAGEN - DA WEISS MAN, WAS MAN HAT.
VOLKSWAGEN - DA WEISS MAN, WAS MAN HAT.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt: